Poda hegn - til forsiden

Din varekurv

- er tom...
GÅ TIL HEGNSKASSEN

Internet

Privatlivspolitik

1. Generelt
Denne hjemmeside udbydes af Poda A/S, og når du klikker dig ind på hjemmesiden indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

2. Cookies
Når du besøger et eller flere af Poda A/S' hjemmesider modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af hjemmesiden ved senere besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevares cookies?
De cookies, der er sendt til dig (din harddisk), vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på en af vores hjemmesider. Hver gang du genbesøger en af vores hjemmesider, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg på en af vores hjemmesider.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies (se pkt. 4) fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores hjemmesider?
For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

3. Personoplysninger

3.1 Videregivelse af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Brug af personoplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Nyhedsbreve
I forbindelse med tilmelding til Poda A/S' nyhedsbreve registrerer vi dit navn og din e-mail.

3.3 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Poda A/S, skal du rette henvendelse på info@poda.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.4 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Sådan sletter du cookies

Firefox
For at slette cookies skal du gå ind i:
Funktioner » Indstillinger » Privatliv » fjerne individuelle cookies eller rydde din historik.

For at blokere cookies skal du gå ind i:
Funktioner » Indstillinger » Privatliv » i rullemenuen under historik vælge “bruge tilpassede indstillinger for historik” » sætte flueben i  “Brug altid privat Browsing-tiltand” og fjern fluebenet i “Accepter cookies fra sider”.

Internet Explorer
For at slette cookies skal du gå ind i:
Funktioner » Internetindstillinger » Fanen Generelt » Tryk på knappen Slet » Cookies-> Slet.

For at blokere cookies skal du gå ind i:
Funktioner » Internetindstillinger » Beskyttelse af personlige oplysninger » Tag slideren og ryk den i top. Så blokkerer du for alle cookies. » Klik OK.

Chrome
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen:
Værktøjer » Slet browsingdata » Slet cookies og andre webstedsdata » Ryd browsingdata.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen:
Indstillinger » Vis avancerede indstillinger » Indstillinger for indhold » Klik på “Bloker altid websites for at lagre data” og sæt flueben i “Bloker tredjepartscookies og websitedata” » Ok

Safari
For at slette cookies skal du i trykke på værktøjsknappen:
Indstillinger » Sikkerhed » Tryk på knappen “Vis cookies”. Her kan du enten slette cookies fra et enkelt domæne eller fjerne alle cookies.

For at blokere cookies skal du trykke på værktøjsknappen:
Indstillinger » Sikkerhed » Under “Accepter cookies” skal du vælge “aldrig”.

Hvis du vælger at blokere for alle cookies, er det ikke sikkert, at de hjemmesider du besøger med pågældende browser, vil fungerer efter hensigten.

Poda Hegn på InstagramPoda Hegn på YouTubePoda Hegn på FacebookPoda Hegn på Google+Poda bruger cookies2017 © Poda A/SKatalogNyhedsbrevKontakt