Økonomisk og praktisk marklåge

Flot og klassisk trælåge

Country Farmer er den klassiske ”marklåge” med 4 tværgående lægter, til en fornuftig pris. I forhold til Country House lågeserien er højden lavere (90cm) og disse låger er derfor ideelle til hegn med moderat højde, når ekstra frihøjde under lågen er påkrævet og til indgangspartier, hvor lågerne ikke må fremstå dominerende.

Country Farmer kan anvendes til mange formål, både som enkelt- og dobbeltlåger. Højden er 91 cm og lågerne fås i længderne 100, 120, 180, 240, 300 og 360 cm.

Gedigen, trykimprægneret udførelse

Country Farmer er gedigent udført i trykimprægneret gran fra Karpaterne, der giver dig en stærk og vejrbestandig låge. Disse låger er også velegnede, hvis du ønsker at male dit lågeparti. Der kan naturligt forekomme mindre splinter og knaster i det rustikke grantræ.

Du kan efter smag få monteret dine låger på firkantede bærestolper med pyramidetop i FSC®-certificeret hårdttræ eller på trykimprægnerede stolper.

Til lågerne fås komplette beslagpakker med alle nødvendige stabler, hængsler, lukketøj mm. til både små og store enkelt- og dobbeltlåger.

 

 

 

Download produktblad