Country Garden - stakit i særklasse

Stakit i særklasse

Country Garden forener holdbarhed, design og tryghed.

Stakitmodulerne fremstilles af udsøgt rødgran fra Karpaterne og er hele 5 cm tykke. Resultatet er et flot og robust hegn, der er ens på begge sider.

Country Garden stakit har massivt fyld forneden, hvilket gør det velegnet til indhegning af hunde. Den øverste tredjedel er forsynet med lysåbne tremmer, hvilket giver stakittet et smukt, let og imødekommende udseende. Trykimprægneringen giver god beskyttelse mod råd, skimmel og misfarvning, og hvis du ønsker en anden farve, kan modulerne efterbehandles, når imprægneringen er hærdet efter et års tid.

Professionel kvalitet

Country Garden monteres med Podas kraftige vinkelbeslag, hvilket sikrer en solid og præcis montering, selv om træet ”arbejder”.

Country Garden tilbydes som et hegnssystem med tilhørende stolper, ganglåge og port (dobbeltlåge til indkørsel) i matchende design, hvilket giver dig mulighed for at etablere en komplet og harmonisk indhegning til din parcel.

Standard og specialmål

Som standard lagerføres Country Garden stakit med 180 cm bredde og 122 cm højde. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.

 

 

 

Download produktblad