Country Garden - trælåger i særklasse

Trælåger i særklasse

Country Garden forener holdbarhed og design med tryghed og komfort.

Lågerne fremstilles af udsøgt rødgran fra Karpaterne og er hele 7 cm tykke. Derudover forsyner vi lågerne med gedigne nøglelåse i rustfri stål, der kan omstilles til netop din nøgle. Resultatet er en flot og robust trælåge, der nemt kan låses fra begge sider.

Country Garden låger har massivt fyld forneden, hvilket gør dem velegnede til indhegning af hunde. Den øverste tredjedel er forsynet med lysåbne tremmer, hvilket giver lågerne et smukt, let og imødekommende udseende. Trykimprægneringen giver god beskyttelse mod råd, skimmel og misfarvning, og hvis du ønsker en anden farve, kan lågerne efterbehandles, når imprægneringen er hærdet efter et års tid.

Professionel kvalitet

Country Garden monteres med Podas specialudviklede hængsler, der kan justeres i tre plan. Dette sikrer, at lågerne altid kan justeres, så de fungerer korrekt, selv om træet ”arbejder”. Denne unikke og professionelle egenskab får du kun hos Poda.

Country Garden tilbydes som en komplet løsning med tilhørende stolper, beslag og lås. Til Country Garden hører endvidere et smukt stakit i matchende design, hvilket giver dig mulighed for at etablere en smuk og harmonisk indhegning til din parcel.

Montering

Hvis du ønsker montering af dine trælåger, så står Poda klar med landsdækkende service, professionelle maskiner og dygtige montører. Derudover tilbyder vi rådgivning og projektering, så du kommer godt fra start med planlægningen af dit nye lågeparti. Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring, og du kan derfor trygt overlade monteringen af dine trælåger til os.

Standard og specialmål

Som standard lagerføres Country Garden i en ganglåge med 100 cm bredde og en port (dobbeltlåge) med 300 cm bredde. Højden er 122 cm. Vi tilbyder endvidere løsninger på specialmål, hvis du kan acceptere en leveringstid på 6 – 8 uger.