Country House - flot og stilrent design

Stilrent design

Country House lågeserien er udført i samme høje, håndværksmæssige kvalitet som Country Ranger lågerne, men uden Ranger-seriens ”horn” og den lange skråstræber. Det flotte, stilrene design passer ind i ethvert landskab og er prikken over i’et til den flotte ejendom.

Country House er fremragende som ledåbninger - og passer særlig godt i et flot lægtehegn. Til lågerne findes desuden et matchende suppleringshegn med 5 lægter, der med fordel kan monteres ved siden af lågerne i et harmonisk og helstøbt indgangsparti.

Hårdttræ eller trykimprægneret

Country House lågerne har en højde på 112 cm og fås i enten hårdttræ eller i trykimprægneret udførelse i længderne 120, 180, 240, 300 og 360 cm. Hårdttræslågerne har en flot finish med kun få og små knaster. Trykimprægneret gran er lidt mere rustik, men er en stærk og vejbestandig løsning - og særlig velegnet, hvis lågerne skal males.

Du kan efter smag få monteret dine låger på firkantede bærestolper med pyramidetop i FSC®-certificeret hårdttræ eller på trykimprægnerede stolper.

Til lågerne fås komplette beslagpakker med alle nødvendige stabler, hængsler, lukketøj mm. til både små og store enkelt- og dobbeltlåger.

Lågerne i Country House serien er desuden velegnede til montering af portautomatik.

 

 

 

Download produktblad