Derby - vedligeholdelsesfrit hestehegn

Hvidt og elegant, helt uden vedligeholdelse

Ønsker du et klassisk, hvidt hestehegn til ridebane eller fold er Derby hegnet den helt rigtige løsning. Dette eksklusive hegn er udført i gennemfarvet, hvidt kunststofmateriale, så du undgår konstant vedligeholdelse med maling.

Derby hegnets højde og antal lægter kan tilpasses til netop dit behov. Populære standardhøjder er 120 cm med 2 lægter og 150 cm med 3 lægter. Pæleafstanden er i alle tilfælde 2 meter.

 

Vi fik monteret vores hvide Poda Derby hegn her på stutteriet for over 20 år siden og ridebanen har været flittigt brugt siden.
Hegnet står stadig flot og vedligeholdelsen har været minimal – det var helt klart det rigtige valg til et klassisk, hvidt hestehegn."

Kristine Munch Sinding, Atterupgaard

Kvalitet og sikkerhed i topklasse

Derby hegnet er et hestehegn i topklasse. Udover det eksklusive udseende, sikrer en grundig montage et virkelig stabilt hegn, der holder i mange år fremover.

Derby-stolperne er konstrueret med et gennemgående kammer, der fyldes med armeret beton. Alternativt monteres stolperne udenpå nedrammede Poda-pæle i trykimprægneret, norsk skovfyr. Derby-lægterne er ligesom pælene udført i en kraftig godstykkelse, så hegnet er i stand til at bære vægten af en voksen person, der sidder på lægterne. Dette hegn er kendt for at ”holde formen” perfekt.

Desuden kendetegnes Derby hegnet af en glat overflade og afrundede kanter overalt - det giver sikkerhed for både dyr og mennesker.

Derby hegnet fremstiller vi specielt til dig - derfor må du påregne leveringstid.

Få dit Derby lægtehegn leveret og opsat af dit lokale Poda center.

 

 

 

Download produktblad