Drikkekar, super

Til hårde belastninger

Poda drikkekar er specielt konstrueret til belastningerne i marken. Drikkekarrene er rotationsstøbte og er forsynet med forstærkningsprofiler og en kraftig ombukket kant, der gør karrene ekstra robuste og holdbare. Derfor kan de tåle større belastninger fra både dyr og maskiner.

Alle Poda drikkekar er desuden forsynet med bundprop, som letter rengøring og håndtering i dagligdagen.

Miljøvenligt

Materialet er en stærk og sej polyethylen plast (PE), der er modstandsdygtig overfor solens nedbrydende virkning. Polyethylen er desuden miljøvenligt: Ved forbrænding udvikles kun vand og CO2.

Godkendt til fødevarebrug

Til forskel fra andre kar og baljer er Poda drikkekarrene godkendt til fødevarebrug og er fri for tungmetaller og stoffer, der bl.a. mistænkes for at have hormonforstyrrende virkninger.

Forberedt til skjult ventil

De grønne 2017 Super drikkekar fra poda er kraftigere end de sorte Standard modeller og er forberedt til montering af en skjult svømmerventil (ekstraudstyr). Den indbyggede ventil er fuldstændig beskyttet mod skader og sikrer dermed en stabil og pålidelig vandtilførsel til dyrene.

Super drikkekarrene leveres i 2 størrelser på hhv. 600 og 1.000 liter og leveres med hele 8 års garanti.Super drikkekarrene er forberedt til montering af en skjult svømmerventil. Indbygningen beskytter ventilen og sikrer en særlig pålidelig vandtilførsel.

 

 

 

Download produktblad