Vand året rundt - frostfri løsninger


Friskt vand året rundt

Disse helårsdrikkekar fungerer ligesom en termokande, De dobbeltvæggede kar er rotationsstøbt i fødevaregodkendt polyethylen og er isoleret med skum imellem væggene. Det betyder, at karrene holder vandets indløbstemperatur længe.

Når vandet kommer gennem den jordlagte ledning op i karret er det ca. 7 grader varmt. Om sommeren holdes vandet i karret typisk omkring 10-12 grader, hvilket er en stor fordel, idet dyrene trives bedre med friskt og køligt vand. Om vinteren er vandtemparaturen i karret typisk 3-5 grader og selv i hård frost holdes vandet frostfrit.

 


Frostfrit uden strøm

De smarte helårsdrikkekar fungerer helt uden strøm. Karrene har en indbygget svømmerventil og det indstrømmende vand sørger for at stabilisere temperaturen, så længe dyrene blot drikker regelmæssigt af karret. Karrets åbning holdes lukket af en isoleret, flydende kugle. Et let tryk på kuglen giver dyrene adgang til vandet.

Et låg med snaplåse og drænåbninger med isolerede skruepropper sørger for nem rengøring.

2 størrelser

Helårsdrikkekarret fås i 2 størrelser, med hhv. 1 og 2 kugler. Modellen med 1 kugle er tilstrækkelig til at forsyne op til 15 stykker kvæg med vand, mens modellen med 2 kugler kan forsyne op til 30 stykker kvæg.

 


Tekniske specifikationer

Konstruktion: Rotationsstøbt sandwichkonstruktion med skumisolering (kar, låg samt kugler) Materiale: Fødevaregodkendt polyethylen (HDPE) Isolering: Lukket celleskum (polyurethan) Ventil: Indbygget ”high flow” svømmerventil med stop Vandtilslutning: 60 cm. rustfri slange med rørisolering inkluderet.

Åbning: Låg med dobbelt pakning, åbnes med snaplåse Drænhul: Ø100mm med isoleret skrueprop. (2 stk. i model med 2 kugler) Ydelse: 34 liter/min. ved 3 bar vandtryk. 

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad