Manuelt betjent<br>

Manuelt betjent

Smart Hydraulisk lågeåbner

Handicapvenlig lågeåbning med håndpumpe

Dette system er en helt ny måde at gøre naturområder mere tilgængelige for kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, forældre med barnevogne, cyklister, ryttere mm.

Kan monteres overalt

Den hydrauliske lågeåbner er 100% mekanisk, og fungerer uafhængigt af lysnet, solceller eller batterier. Dermed kan systemet installeres på selv de mest afsides beliggende steder.

Åbn lågen med håndpumpe - eller helt almindeligt

Hvis man er forhindret i - eller ikke har mulighed for - at holde lågen åben mens man passerer, pumper man simpelthen nogle få gange med håndpumpen, der er indbygget i en stander på hver side af lågen. Systemet åbner da lågen og holder den åben i tilstrækkelig lang tid til, at man bekvemt kan passere. Lågeåbneren spærrer ikke for lågens almindelige funktion, så almindeligt gående kan stadig betjene lågen helt som en almindelig låge.

Lukker selv

Efter et indstillet tidsrum lukker lågen automatisk, så der ikke er nogen risiko for at den efterlades åben og dyrene løber ud. Lukketiden kan indstilles trinløst, ligesom lukkekraften kan tilpasses til den aktuelle låge. Systemet fungerer optimalt på låger der er op til 1,2 meter i bredden og ikke belastes af vind.

Som en ekstra sikkerhed anvender systemet bio-nedbrydelig hydraulikolie, der er godkendt til brug i nærheden af vandløb og skovarealer.

Den hydrauliske lågeåbner er den enkle og naturlige løsning, der giver nem adgang til naturområder, dyrehaver og andre indhegnede steder.

 

Data og specifikationer: Højre og venstre

 

 

 


Download