Job hos Poda

Hos Poda går det stærkt - rigtig stærkt!

Vi er mere end 100 medarbejdere, som alle arbejder for at servicere vores ca. 20.000 kunder i Danmark.

Vi er altid på jagt efter medarbejdere som kan noget ud over det sædvanlige.

Vi sætter pris på aktive og selvstændige medarbejdere, som tager eget initiativ. Vil du arbejde i en innovativ virksomhed og tør du tage ansvaret for at løse de opgaver du udfører, tilbyder vi et attraktivt job i et friskt og energisk miljø.

Vi tilbyder en attraktiv karriere - med udviklingsmuligheder, på en arbejdsplads hvor du får ansvar ud fra dine kompetancer.

Skal du være med på holdet, og bidrage til at løse fremtidens udfordringer, så skal du søge job hos Poda Hegn!

Vi er altid interesserede i høre fra kvalificerede og engagerede potentielle kollegaer, og tager gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Økonomi elev og kontor allround elev

Poda Hegn søger to elever til vores nye kontor i Osted. Er du engageret, frisk og serviceminded?
- så er du vores nye elev!

Vi søger...

- to elever, der trives med mange forskellige opgaver. Vi lægger vægt på, at du arbejder struktureret, er meget serviceminded og er i stand til at arbejde selvstændigt. Du skal være motiveret for udfordringer i hverdagen, være nysgerrig efter at lære nye ting og vise et stort engagement.

Vi forventer, at vores nye elever har evner for og kan lide at arbejde ved en PC samt formår at indgå aktivt som en del af et team.

Har du erfaring med heste eller landbrugsmiljøet vil det være en fordel, da en stor del af vores kunder er landmænd og hestefolk.

Poda har siden 1975 solgt, monteret og serviceret hegn til landbrug, virksomheder og offentlige forvaltninger samt private haveejere. Poda er i dag Danmarks førende hegnsleverandør og har ca. 40 forhandlere og butikker i Danmark, Norge, Tyskland, Holland og Sverige. Poda beskæftiger mere end 100 personer på landsplan, hvoraf de 20 befinder sig i Osted mellem Roskilde og Ringsted.

Vores elev

Som person skal du være udadvendt, positiv, god til at samarbejde, have masser af gå-på-mod, være fleksibel samt have ordenssans og være omhyggelig med udførelsen af dit arbejde. Det er naturligt at tage ansvar, og du ønsker at udvikle dig både fagligt og menneskeligt.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du har bestået (eller forventer at bestå) EUD, HHX, HTX, HF eller STX med et godt resultat + 5/10 ugers uddannelsesspecifikke fag. Du kunne også være voksenelev med de rette kvalifikationer, som har lyst til at prøve noget nyt.

 

Særligt for:
Økonomielev

Du vil blive ansat i vores økonomiafdeling og det forventes at du har stor interesse og flair for økonomi og regnskab, du vil primært beskæftige dig med vores franchise partnere både i ind- og udland. Derfor forventer vi, at du behersker engelsk i skrift og tale, men også gerne har kenskab til svensk, norsk og tysk.

Du får en bred vifte af opgaver, som vil være med til at udvikle dig både personligt og fagligt. Opgaverne vil primært være inden for følgende områder:
 

  • Debitor: Registreringer af indbetalinger, afstemninger, rykkerskrivelser og renteberegning.
  • Kreditor: Oprettelse af indkøb, ind scanning af bilag og betaling via banksystem.
  • Finans: Afstemning af bank, kasse, løn og moms.
  • Fakturaservice for forhandler: Udsende faktura via factoring, afregninger og support.
  • Årsregnskab: Klargøring og afstemninger til revisor.

Endvidere vil du også stå for den daglige bogføring af vores datterselskaber. Derudover vil der være diverse administrative opgaver fx møde- og kursusplanlægning, afløsning med salg/ordre modtagelse, assistance for markedtingsafdelingen samt bestilling af kontorartikler.

 

Særligt for:
Allround Kontorelev

Du vil blive ansat i vores datterselskab Poda Entreprise ApS som står for montage og salg til kunder på Midt- og Nordsjælland. Afdelingen beskæftiger, ud over det faste kontor- og salgspersonale, 6-8 hegnsmontører.

Det vil være en fordel, hvis du er praktisk anlagt, har hænderne skruet rigtigt på og har lidt kendskab til el og teknik. Du kan bevare overblikket, selv om det til tider går stærkt.

Du vil i din elevtid, møde en bred vifte af opgaver, som vil være med til at udvikle dig både personligt og fagligt, opgaverne vil primært være inden for følgende områder:
 

  • Salg: Kundebetjening både pr. telefon eller i vores butik, herunder udregning af tilbud, op følgende salg samt fakturering.
  • Indkøb: Skaffevarer til montageopgaver, indhente tilbud på værktøj mv. til vores montører.
  • Administration: Søgning af ledningsoplysninger, planlægning af montageopgaver samt arkivering.
  • Marketing: Udsendelse af salgsmaterialer, deltagelse i udstillinger og dyrskuer.

 


Vi tilbyder

- spændende og motiverende jobs med masser af udfordringer, som kan danne rammerne for en god uddannelse.

Du bliver en del af et team med engagerede og gode kolleger, på en arbejdsplads hvor der er et uhøjtideligt og afslappet arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesforhold aftales efter gældende satser. Muligt start 15. april eller senere, alt efter din uddannelsesstatus.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Økonomielev, er du velkommen til at kontakte Janni Seehusen på jes@poda.dk eller telefon 46340100.

Har du spørgsmål til Allround Elev, er du velkommen til at kontakte Helle Due på hdu@poda.dk eller telefon 46340101.

Skriv en ansøgning med beskrivelse af hvilken stilling du søger og send den på mail til jes@poda.dk eller hdu@poda.dk

Ansøgningsfrist er 21. marts 2018. Samtaler afholdes løbende...