Klaplåge - solid og praktisk


Klaplåge til hundeskove eller naturplejearealer

Podas klaplåge er en solid og praktisk model, der er ideel til selvlukkende led i hegn om eksempelvis hundeskove eller naturplejearealer, hvor der er meget publikum.

De tætsiddende balustre gør klaplågen velegnet til indhegning af de fleste typer dyr, herunder får med lam samt hegn til hundeskove. Derudover overholder balusterafstanden lovkravet til låger, der anvendes til børnehave og legepladsarealer. Med sit lidt rå udseende er klaplågen derfor også velegnet til hegn om skovbørnehaver.

 


FSC® certificeret klaplåge

Klaplågen er fremstillet af ubehandlet, FSC® certificeret rødgran fra Karpaterne og samlet med rustfri skruer og bolte. Lågen har derfor en god miljøprofil. Klaplågen kan med fordel efterbehandles, og den bør holdes fri af kontakt med jord.

 


Sikrer at lågen altid er lukket for dyrene

En klassisk klaplåge er løsningen, når der skal være nem gennemgang for mennesker, og du vil være sikker på, at lågen forbliver lukket for dyrene. Denne solide og praktiske model fra Poda Hegn er ideel til selvlukkende led i hegn om naturplejearealer og andre steder, hvor der er meget publikum.

Til både dyr og børn
De tætsiddende balustre gør klaplågen velegnet til indhegning af de fleste typer dyr, herunder får med lam samt hegn til hundeskove. Derudover overholder balusterafstanden lovkravet til låger, der anvendes til børnehave og legepladsarealer. Med sit savskårne, lidt rå udseende er klaplågen derfor også velegnet til hegn om skovbørnehaver ligesom regnvand hurtigt vil løbe af de skrå flader. Klaplågen monteres med et lille Poda tophængsel øverst og nederst.

Tekniske specifikationer

Materialer: 35mm FSC®-certificeret, ubehandlet lufttørret rødgran (Picea abies), rustfri skruer og bolte
Længde: 120cm
Højde: 100cm
Godstykkelse: 70mm
Vægt: Ca. 11 kg

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad