Klassisk Lægtehegn med halvskårne lægter

Et rigtigt lægtehegn

Podas klassiske lægtehegn er grundstenen til en flot og sikker indhegning, der skal holde i mange år. Hegnet kan konstrueres i valgfri højde, og med 2, 3 eller flere lægter – perfekt til f.eks. hingstehegn, eller hvis flere størrelser heste skal gå sammen i en fold.

Halvskårne lægter fås i 3 meters længde og er fremstillet af rundtræ med en diameter på 10 cm. Lægterne er høvlede og affasede, så du undgår splinter og skarpe kanter. Hegnet er derfor behageligt at arbejde med og sikrere for både dyr og mennesker.

Til alle typer lægtehegn anvender vi Podas velrenommerede hegnspæle med en diameter på 10 eller 12 cm. Erfaringen viser, at dette valg i årenes løb vil spare dig for ærgelser, tid og penge til vedligeholdelse og utidige udskiftninger.

Styrke og holdbarhed

Podas lægtehegn er fremstillet i norsk skovfyr. Dette træ har vokset langsomt i det kolde nordiske klima, så årringene ligger tæt. Det betyder, at træet har en større styrke og en højere naturlig modstandsdygtighed over for råd og svamp end træ fra almindelig fyr. Hegnet er derfor stærkere end andre, lignende hegn i samme dimension. Bemærk, at hegnet tåler, at man sidder på lægterne.

Trykimprægneringen er i højeste standard, NTR kl. A, og udført på ét af Europas mest moderne imprægneringsværker. Poda yder 20 års garanti mod råd.

 

 

 

 

 

 

Download produktblad