Mulepumpe med sidekop

Sikker og pålidelig

Denne mulepumpe monteres på et støbt fundament eller anden fast konstruktion og er lavet specielt til at klare de hårde belastninger ude i marken. Designet er robust, sikkert og pålideligt - gennemprøvet gennem mere end 20 år på markedet.

Sidekop til kalve

Som en særlig feature er mulepumpen forsynet med en sidekop til kalve. Her kan kalvene lære at drikke af mulepumpen ved siden af køerne. Sidekoppen er udformet til kalve, der er op til 10 måneder gamle. Koppen er designet, så det ikke er muligt for kalven at få mulen ind under aktiveringsarmen. Aktiveringsarmen selv er desuden udført, så den helt omslutter pumpemekanismen. Dette design sørger for, at dyrene ikke kan komme i klemme i mulepumpen.

Kvalitetskonstruktion

Mulepumpens base og drikkekopper er udført i særdeles kraftig, helstøbt polyethylen. Konstruktionen er derfor både brudsikker og rustfri.

Aktiveringarmen er en særdeles robust stålkonstruktion, der tåler hård behandling. Pumpemekanismen arbejder blødt og jævnt, så mulepumpen er nem og behagelig at betjene for dyrene. Med en ydelse på en halv liter pr. pumpeslag kan mulepumpen forsyne op til 10 stykker kvæg med vand.

 


 

Mulepumpen er robust, sikker og pålidelig. Sidekoppen er beregnet til kalve, så de lærer at drikke af mulepumpen ved siden af køerne.

 

 

 

Download produktblad