Poda Seminar 2020: Leverandørbesøg, tryllerier og workshops

Oprettet d.

Poda Seminar 2020: Leverandørbesøg, tryllerier og workshops

 

I 2020 foregik det årlige Poda Seminar i Holland. Deltagerne var Poda-centre fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

 

Deling af viden

Temaet for seminaret var ”at måle er at vide” og det er en sandhed der gælder på mange områder i det arbejde, vi udfører i Poda: Lige fra nøjagtig beregning af hegnsprojekterne til måling af, om kunderne nu også er 100% tilfredse. Seminaret var også en mulighed for at dele viden om installation af hegn og låger: Hvilke interessante projekter er vi i gang med, hvad er ønskerne fra kunderne og hvilke tendenser ser vi i øjeblikket.

 

Et af højdepunkterne var Poda-aftenen med fælles middag og besøg af en illusionist, der optrådte ved bordene. Objekter forsvandt på magisk vis og andre dukkede uventet op: Her var det ikke muligt at måle sig frem til en forklaring!

 

Interessante leverandørbesøg

Poda Hegn har mange samarbejdspartnere og i Holland besøgte vi to af vores centrale leverandører. Her blev vi opdateret om nye og kommende produkter. Det er måske ikke alle der véd, hvor meget der forskes og innoveres i hegnsverdenen: Der udvikles til stadighed nye teknikker og produkter der gør, at vi også i fremtiden kan tilbyde nye, miljøvenlige og holdbare løsninger.

 

Mange tak til vores hollandske træleverandør og Gallagher Europe!

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020