Poda går til filmen!

Oprettet d. under Heste

Poda går til filmen!
Poda går til filmen!

I den nyeste Far til Fire film, ”Onkel Sofus vender tilbage”, der har premiere den 6. februar, har Poda Hegn fået en rolle. Der er nemlig både en ko og en malkekonkurrence med i plottet, når familien skal på dyrskue - og så var der jo brug for et film-hegn ligesom det rigtige Poda hegn på Roskilde Dyrskue

Telefonen ringede hos Poda Hegn i sommers. Det var fra ASA Film. Om vi kunne indhegne nogle køer? Ja, det mente vi da nok vi kunne - intet usædvanligt dér. Men vi måtte alligevel lige høre lidt nærmere, da det næste ønske var en Poda udstillingsstand plus en kopi af Ring 1 på Roskilde Dyrskue - altsammen som kulisser til den kommende Far til Fire-film!

Den rigtige Ring 1 på Roskilde Dyrskue bliver hvert år sat op af Poda Hegn, og Poda har også en udstillingsstand på dyrskuet, så det virkede jo meget naturligt at Poda Hegn også skulle med i filmen.

Uden at løfte sløret for hele filmens handling, så er onkel Sofus onkel Anders’ sure og vrisne tvillingebror fra Australien - begge i øvrigt spillet af Kurt Ravn. Han medbringer en ko og er opsat på at vinde malkekonkurrencen på dyrskuet. Men helt så nemt skal det selvfølgelig ikke gå.

En film som ”Onkel Sofus vender tilbage” bliver optaget over en længere periode, hvor optagelserne er nøje planlagt og vejret jo også skal spille med. Derfor udspiller scenerne med dyrskuet sig på ASA films arealer på den nedlagte flyvestation Værløse.

Man kan kun være imponeret over, hvad det egentligt kræver at lave film.

Nu har vi heldigvis bedre forstand på hegn end på filmproduktion i Poda, så netop dén del af sagen kunne vi da hjælpe med.

Hvad onkel Sofus og familien i øvrigt må igennem - og om det nu også lykkes at vinde den malkekonkurrence - kan du og din familie opleve i biograferne landet over, fra torsdag den 6. februar.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar