Gå ikke glip af folingen!

Oprettet d. under Heste, Poda Fole Alarm, Alarm

Gå ikke glip af folingen!

Gå ikke glip af folingen!

En foling er altid noget særligt, og som hesteejer og opdrætter vil du ikke gå glip af denne begivenhed.

Selvom ca. 95% af alle folinger forgår uden komplikationer, er det dog vigtigt at være til stede, så du kan sikre dig at alt er i orden og har mulighed for at hjælpe ved komplikationer. Det er dog svært at forudsige en foling. De fleste folinger finder sted om natten og tager i gennemsnit kun 30 minutter.

En gammel visdom siger: "Føllet bestemmer dagen, hoppen bestemmer tidspunktet." Det gør det ofte ikke nemt at være til stede på det rigtige tidspunkt. Her er Poda Fole Alarm den rigtige løsning: Den sender dig en besked lige inden folingen, så du når frem i tide. Det giver tryghed!

 

Hvordan virker Poda Fole Alarm?

Systemet består af en sender, som er fastgjort til en polstret rem, der sættes på hoppen. Afhængig af modellen er der to forskellige modtagere af alarmen: ved Poda Fole Alarm Classic sendes alarmen til en separat radiomodtager, ved modellerne Mobile (GSM) og Mobile Premium (Smart) sendes alarmen til din mobiltelefon.

Poda Fole Alarm virker ved, at sensoren i bæltet reagerer på hoppens særlige bevægelsesmønster lige inden folingen (og ikke på svedafsondring, som det kendes fra ældre modeller). Når hoppen føler de første presseveer, vil hun lægge sig på siden. I dette sideleje kan hun bære de stærke sammentrækninger og bedre presse føllet ud. Efter blot 7,6 sekunder sender Poda Fole Alarm dig en advarsel via radiosignaler til din modtager eller via SMS til din mobiltelefon. Dette gør det næsten sikkert at vide, at det drejer sig om veer og du kan være på stedet i tide inden folingen.

 

 


 

Poda Fole Alarm har været en stor succes siden den kom på markedet i 1990 og systemet er løbende udviklet og udvidet med nye varianter. Her er et overblik over Poda Fole Alarm udgaverne:

Læs mere om Poda Fole Alarm

Disse og yderligere Poda Fole Alarm produkter, inkl. reservedele, kan bestilles direkte hos Poda Hegn. Kontakt os på telefon 4634 0100 eller skriv en e-mail på info@poda.dk. Vi glæder os at rådgive dig!

Download produktblad

Poda Fole Alarm Classic

Poda Fole Alarm Mobile (GSM)

Poda Fole Alarm Mobile Premium (Smart)

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar