Poda SMS Alarm passer på dine dyr

Oprettet d. under Alarm, SMS

Poda SMS Alarm passer på dine dyr

Hvis dit elhegn ikke fungerer som det skal, er dine dyr i fare for at løbe ud - eller måske endda blive angrebet af rovdyr udefra. Med en Poda SMS Alarm koblet til hegnet får du øjeblikkeligt besked, så du straks kan udbedre fejlen på hegnet!

 

En alarm giver tryghed

Strømførende hegn er en vigtig del af indhegninger til dyr - enten monteret som rene elhegn eller som elsikring på nethegn. De stødgivende hegnstråde sikrer, at dyrene har respekt for hegnet og er en helt afgørende del af rovdyrsafvisende hegn - ikke mindst i områder, hvor der er ulve.

Imidlertid kan der ske uheld og kortslutninger, så elhegnet holder op med at fungere. Det kan være noget så simpelt som nedfaldne grene eller opvoksende ukrudt, der kommer i kontakt med hegnstråden og dermed afleder strømmen. Selv med jævnligt opsyn af folden er der risiko for, at man først for sent opdager, at elhegnet ikke længere fungerer som det skal - med mindre hegnet er forsynet med en Poda SMS Alarm!

Virker uden teleselskab og sim-kort

Poda SMS Alarm er en lille boks, der sluttes til elhegnet og konstant måler spændingen på hegnstråden. Hvis spændingen på hegnet falder under et fastsat niveau sender apparatet straks en SMS og/eller e-mail. Op til 5 forskellige personer kan modtage alarmerne.

Som noget helt unikt fungerer alarmen uafhængigt af teleselskaber og du behøver derfor ikke at anskaffe et SIM-kort. Teleforbindelsen er indeholdt i systemet og der er ingen installationsomkostninger, ingen kontakt med teleselskaber og ingen lang bindingsperiode.

Du betaler kun, hvad du har brug for

Du indstiller ganske enkelt alarmen og køber en driftsperiode efter eget valg hjemme fra sin egen PC. Du betaler kun for den valgte driftsperiode - en stor fordel, hvis alarmen kun er nødvendig i et begrænset tidsrum, f.eks. ved overvågning af en sommerfold.

Systemet sender automatisk en påmindelse, når den valgte driftsperiode er ved at løbe ud. På din PC kan du også følge med i udviklingen af spændingen er på hegnet og indstille en grænseværdi, der passer til forholdene.

Mulighed for alarm ved indbrud mm.

En særlig feature ved Poda SMS Alarmen er, at den er forsynet med en ekstra indgang, der kan sluttes til en ekstern kontakt. Hvis denne indgang f.eks. sluttes til en dørkontakt, modtager du en alarm, hvis uvedkommende åbner døren. En anden mulighed er at slutte alarmen til en flydekontakt i et drikkekar, så du får en besked, hvis dyrene mangler vand.

Poda SMS Alarmen er et stærkt alternativ til øvrige strømalarmer på markedet – også prismæssigt. Alarmen koster kun 2.695,- kr. ekskl. moms. Driftsbetalingen for en enkelt måned er 47,20 kr. ekskl. moms og prisen daler ved valg af længere perioder.

Kontakt dit Poda-center for mere information om denne unikke hegnsalarm!

 

 

 

Download produktblad


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar