Poda Hegn på Have & Landskab 2019

Oprettet d. under Have hegn, Skov og vildt

Poda Hegn på Have & Landskab 2019

Messen Have & Landskab blev i år afholdt d. 28.-30. august ved Slagelse og Poda deltog sammen med 264 andre udstillere og 10.658 fagfolk. Messen er Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche og afholdes hvert 2. år.

 

Se nyheder og hegnsløsninger på Podas stand

På Have & Landskab 2019 viste Poda Hegn flere nye, spændende adgangsløsninger til naturområder og andre arealer med med græssende dyr. Nyhederne fra Poda giver bekvem adgang for f.eks. kørestolsbrugere, cyklister, ryttere - eller biler for den sags skyld - og sikrer samtidig, at dyrene ikke kan løbe ud.

 

Færist på en ny måde

I modsætning til gængse færiste, der typisk konstrueres med et støbt fundament, er Poda Færisten en komplet enhed med bund og sider, som ganske enkelt monteres i vejen i én arbejdsgang. Da der ikke er behov for besværlig og tidskrævende støbning, kan vejen tages i brug med det samme.

 

Poda Færist er modulopbygget, så den kan skræddersys til alle formål: Fra den lille, enkle model til den helt store færist, der kan klare selv de tungeste køretøjer. En yderligere variant er en mobil færist, der simpelthen står ovenpå jorden og kan flyttes rundt i skiftende indhegninger.

 

Handicap- og ryttervenlige låger

En anden nyhed var vores soldrevne lågeautomatik, der gør det muligt at åbne og lukke en låge automatisk, blot med et tryk på en knap - også på afsides steder, hvor der ikke er adgang til strøm. Systemet er bl.a. velegnet til låger på ridestier, hvor rytteren kan blive på hesten når han/hun skal igennem lågen. Den soldrevne automatik har bl.a. vundet Innovationsprisen på Equitana 2019 i Tyskland.

 

Specielt for kørestolsbrugere har Poda Hegn i samarbejde med Dansk Handicap Forbund udviklet ”HandyGate”. Det er en lågesluse, hvor kørestolsbrugeren bakker ind og betjener lågen forfra, uden at skulle dreje kroppen. Lågen er nem at håndtere og er monteret, så den altid lukker i 1 af 2 positioner - så også her er hegnssikkerheden i top.

 

Have & Landskab

Har du lyst til at vide mere om Have & Landskab, så kan du besøge messens hjemmeside her.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020