Oxford - ekslusivt hestehegn


Eksklusivt hegn i hårdttræ til hestene

Poda Oxford er hegnet til dig, der lægger vægt på klassisk stil og kompromisløs kvalitet. Fremstillet af en af de mest holdbare træsorter i verden, kræver Oxford hegnet minimal vedligeholdelse og vil glæde i generationer.

Forarbejdningen er i topklasse. Pælene har smukt affasede kanter og de pyramideformede toppe er dekoreret med en fræset fas. Lægterne er udført med helt runde kanter og de knastfri pæle og lægter er desuden høvlet og slebet, så Oxford hegnet er fri for splinter; Den flotte finish gør, at Oxford hegnet både er behageligt at røre ved og sikkert for såvel dyr som mennesker.

Lægterne monteres forsænket midt i pælene og Oxford hegnet er derfor helt ens på begge sider. Dermed er det også velegnet, hvis der skal gå dyr på begge sider af hegnet.

Som standard fås Oxford hegnet i højder fra 110cm og med 2 eller 3 lægter. Du kan desuden få hegnet fremstillet i særlige udførelser, f.eks. i ekstra højde med 4 lægter eller med vinklede pælehuller til bl.a. roundpens. Pælene har dimensionen 9,5 x 9,5 cm og lægterne er 3,5 x 12 cm i tværsnit. Pæleafstanden er 2,5 meter.

 


Hegn med god samvittighed

Du kan vælge Poda Oxford hegn med god samvittighed. Hegnet er OLB-certificeret (Origine et Légalité des Bois) af Bureau Veritas. Det betyder, at træet overholder krav og love for den lokale skovdrift og at oprindelsesstedet er garanteret.

Oxford fremstiller vi specielt til dig - derfor må du påregne leveringstid.

 


Højeste standard

Oxford sætter den højeste standard for eksklusive lægtehegn på markedet. Oxford hegnet er fremstillet i fantastisk smukt og holdbart hårdttræ.

Tekniske specifikationer

Lægter: 3,5 x 12,3 x 250 cm
Stolpe til 2 lægter: 9,5 x 9,5 x 215 cm
Stolpe til 3 lægter: 9,5 x 9,5 x 205 cm

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020