Passager, stenter og cykelstativer


Poda er ikke ”bare hegn”

Vi kan også levere det helt rigtige, naturlige tilbehør, der giver adgang til naturområder, dyreparker og andre steder, hvor dyr er hegnet ind. Fælles for vores løsninger er, at vi tilpasser dem efter brugerne, de indhegnede dyr og selve hegnet. Her finder du klassiske konstruktioner, som vi fremstiller i træ. Vi anbefaler vores Økopæl, der er udført i europæisk robinie, kendt for sin hårdhed og lange levetid. Træet er minimalt forarbejdet og er helt ubehandlet. Træet kan derfor problemfrit genanvendes eller indgå i naturens eget kredsløb.

Stenter

En stente er en traditionel konstruktion til at træde over et hegn med. En ”A-model” er både enkel og ”dyresikker”. ”Stigemodellen” kan fremstilles i store størrelser og kan laves flytbar: Perfekt til midlertidige anvendelser såsom jagt, orienteringsløb og guidede ture. Modellen med planketrin er særligt brugervenlig pga. de brede, flade trin, men kan dog passeres af geder - og kan maksimalt laves med 3 trin/til et 120 cm højt hegn.

 


Passager

Passager tjener flere formål. En forskudt passage kan fungere som en barriere for biler samt som en chikane, der nedsætter cyklisters hastighed - alt imens gående kan passere. Mens en forskudt passage ikke kan forhindre dyr i at komme igennem, kan en pileformet passage konstrueres til at holde heste og kreaturer inde.

Cykelstativer

Hvor det ikke er tilladt (eller muligt) at tage sin cykel med, er der behov for et cykelstativ. Selvfølgelig skal det også være lavet af træ. Også cykelstativerne konstruerer vi efter ønske - den perfekte, naturlige løsning!

 


Tekniske specifikationer

Disse produkter fremstilles efter ønske og tilpasses de aktuelle forhold og behov.

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad