Smart Hydraulisk lågeåbner

Giver nem adgang for alle uafhængigt af lysnet, solceller eller batterier - selv på de mest afsides beliggende steder

Handicapvenlig lågeåbning med håndpumpe

Dette system er en helt ny måde at gøre naturområder mere tilgængelige for kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, forældre med barnevogne, cyklister, ryttere mm.

Kan monteres overalt

Den hydrauliske lågeåbner er 100% mekanisk, og fungerer uafhængigt af lysnet, solceller eller batterier. Dermed kan systemet installeres på selv de mest afsides beliggende steder.

Åbn lågen med håndpumpe - eller helt almindeligt

Hvis man er forhindret i - eller ikke har mulighed for - at holde lågen åben mens man passerer, pumper man simpelthen nogle få gange med håndpumpen, der er indbygget i en stander på hver side af lågen. Systemet åbner da lågen og holder den åben i tilstrækkelig lang tid til, at man bekvemt kan passere. Lågeåbneren spærrer ikke for lågens almindelige funktion, så almindeligt gående kan stadig betjene lågen helt som en almindelig låge.

Lukker selv

Efter et indstillet tidsrum lukker lågen automatisk, så der ikke er nogen risiko for at den efterlades åben og dyrene løber ud. Lukketiden kan indstilles trinløst, ligesom lukkekraften kan tilpasses til den aktuelle låge. Systemet fungerer optimalt på låger der er op til 1,2 meter i bredden og ikke belastes af vind.

Som en ekstra sikkerhed anvender systemet bio-nedbrydelig hydraulikolie, der er godkendt til brug i nærheden af vandløb og skovarealer.

Den hydrauliske lågeåbner er den enkle og naturlige løsning, der giver nem adgang til naturområder, dyrehaver og andre indhegnede steder.

Hydraulisk lågeåbner

Dette system er en helt ny måde at gøre naturområder mere tilgængelige for kørestolsbrugere og andre bevægelseshæmmede, cyklister, ryttere med mere. Systemet åbner lågen ved hjælp af en håndbetjent hydraulisk pumpe, der er indbygget i en stander på hver side af lågen. Systemet fungerer optimalt på låger der er op til 1,2 meter i bredden og ikke belastes af vind. Lågeåbneren fungerer også som en almindelig lukkemekanisme, så gående kan betjene lågen som en almindelig låge. Som en ekstra sikkerhed anvender systemet bio-nedbrydelig hydraulikolie, der er godkendt til brug i nærheden af vandløb og skovarealer.

Tekniske specifikationer

Rent mekanisk aktiveret hydraulisk lågeåbner - betjenes med hånden. Systemet består af selve lågeåbneren samt 2 stk. pumpestandere, forbundet med hydrauliske slanger. Højden på pumpestanderne er som standard 108 cm. Leveres som standard formonteret med 5 meter slanger. Lukkekraft og lukketid kan indstilles trinløst. Hydraulikolien er bionedbrydelig. Lågeåbneren er selvlukkende. Typisk antal pumpeslag for lågeåbing: 8-15 pumpeslag.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet