Ridebaner og roundpens

Ridebaner

Med et ridebanehegn fra Poda opnår du stor sikkerhed for både hest og rytter. Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring med montering af hegn til ridebaner, og derfor tilbyder vi kompetent rådgivning om materialevalg, dimensionering og placering af porte eller låger mm.

Vælg kvalitet!

En permanent ridebane er som regel en bekostelig affære, og derfor giver det god mening at vælge et ridebanehegn af høj kvalitet, som kan holde længe. Hos Poda tilbyder vi fx 20 års garanti mod råd i vores trykimprægnerede pæle – det er sund fornuft, og især når du skal anlægge en ridebane!

Round pens

Med en round pen skaber man et velafgrænset rum, hvor hest og rytter kan træne en række øvelser og udvikle den indbyrdes kommunikation, der også kendes som ”horsemanship”. En god round pen yder derfor afskærmning fra omgivelserne og er så tilpas høj, at hesten ikke indbydes til at springe over hegnet.

Skræddersyet

En round pens diameter og højde tilpasses som regel til hestens størrelse og træningsformålet, og derfor er en round pen normalt en løsning, der skræddersyes specielt dig. Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring med skræddersyede hegnsløsninger, og derfor kan vi tilbyde professionel montage og rådgivning, når du skal anlægge en round pen.