Automatisk lågeåbning uden 230V<br>

Automatisk lågeåbning uden 230V

Soldrevet lågeautomatik

Automatisk lågebetjening
- uden 230V

Denne automatikløsning giver mulighed for at åbne en låge automatisk, blot med et tryk på en knap - også på afsides steder, hvor der ikke er adgang til 230 Volt.

Motor og styring kører nemlig på 24 Volt og drives af en strømforsyning, der forsynes med strøm fra solceller. Den soldrevne automatik kan monteres på de fleste låger og tilpasses efter behov.

Systemet er opbygget på et robust stativ med påmonterede solceller og et sikringsskab, der indeholder batterier og styring. Lågen aktiveres med en pålidelig 24V knækarmsmotor, der udmærker sig ved at trække vinkelret - og dermed skånsomt - i lågen.

For ryttere

Systemet er velegnet til låger på ridestier, der går gennem indhegnede områder - f.eks. naturarealer der afgræsses med får eller andre dyr. Automatikken aktiveres med en trykknap, der monteres i en bekvem højde, så rytteren kan blive på hesten, når han/hun skal igennem lågen. En ”blød start/stop”-funktion aktiverer lågen uden pludselige ryk der ellers typisk kan forskrække heste.

For handicappede

Denne automatikløsning er også særdeles velegnet til brug for kørestolsbrugere og andre handicappede, der kan have stort besvær med at åbne og holde tunge, selvlukkende låger imens de passerer.

Høj sikkerhed

Fotoceller registrerer bevægelse i lågeåbningen, så lågen ikke lukker, før man er helt igennem. Automatikken sørger desuden for at lukke lågen et fastsat antal sekunder efter åbningen, så der ikke er nogen risiko for at lågen efterlades åben og dyrene løber ud af indhegningen.

Data og specifikationer

 

 

Download produktblad