Texas - Trykimprægneret lægtehegn i særklasse

Lægtehegn i særklasse

Texas hegnet fra Poda er originalen, som du ikke finder andre steder.

Hegnet er konstrueret med runde, 8 cm. tykke lægter, som monteres i de borede pæle, der har en diameter på 14 cm. En flot løsning, der også reducerer risikoen for at hest og rytter kommer til skade på fremspringende hegnspæle. Texas fås i flere højder, med 2 eller 3 lægter, så hegnet også passer til store heste.

Som noget helt unikt er Texas-pælene forsynet med et snit i hele pælens længde. Alt træ ”arbejder” i takt med at det bliver vådt og tørrer ud - men den såkaldte ”marvskæring” optager træets bevægelser og modvirker dermed, at pælen flækker eller slår sig.

Poda monterer

Texas hegnet er fremstillet i norsk skovfyr. Dette træ har vokset langsomt i det kolde nordiske klima, så årringene ligger tæt. Det betyder, at træet har en større styrke og en højere naturlig modstandsdygtighed over for råd og svamp. Texas hegnet er stærkere end andre, lignende hegn i samme dimension. Bemærk, at hegnet tåler, at man sidder på lægterne.

Trykimprægneringen er i højeste standard, NTR kl. A, og udført på ét af Europas mest moderne imprægneringsværker. Poda yder 20 års garanti mod råd.

Få dit Texas hegn leveret og opsat af dit lokale Poda center eller køb det i webshoppen.
 

Styrke og holdbarhed

Poda tilbyder en stort udvalg af lægtehegn til heste, lige fra det klassiske ”post and rail fence”, hvor lægterne er monteret på siden af pælene, til nye typer som fx Oxford hestehegn med lægter der er ført igennem huller i stolperne, hvorved hegnet bliver ens på begge sider.

Download

» Produktblad om Texas lægtehegn
» Montering med 3 lægter
» Montering med 2 lægter
» Montering med 1 lægte (fod-/panelhegn)

Se Texas i webshoppen!

 

 

 

Download produktblad