Træhegn til have

 Træhegn til have og ejendom

Flotte og langtidsholdbare hegn er en god investering, da de forøger værdien af din ejendom og sparer dig for tid og penge i det lange løb. Hos Poda fokuserer vi derfor på montage af smukke og gedigne hegn af træ.

Fælles for vores træhegn er at holdbarheden er i top, så du kan glæde dig over dit hegn i mange år og undgå at skulle udskifte hegnet i utide. Hertil kommer at alle vores træhegn er ens på begge sider. Det bidrager til æstetikken og gør det lettere at blive enig med en evt. nabo om etablering af nyt hegn.

20 års garanti mod råd

Hos Poda bruger vi kun de bedste materialer, og derfor er vores trykimprægnerede hegnspæle fremstillet af langsomvokset, norsk skovfyr, som er trykimprægneret i henhold til den bedste standard, NTR kl. A.

Vores trykimprægnerede hegnspæle er derfor stærkere og mere holdbare end pæle, der er baseret på træ af mere hurtigvokset kvalitet, fx fra det centrale Europa.

Det bakker vi op med en unik 20 års garanti mod råd.


 

Download produktblade

 

Seneste nyheder

Landbrugsstyrelsen giver igen i år mulighed for tilskud til indhegninger i Natura 2000-områder

  Igen i år åbner Landbrugsstyrelsen op for muligheden for, at du kan søge om tilskud til forberedelse til...

Læs mere


Nye ansigter og adresser hos Poda Hegn i Holland

  Poda Hegn i Noord Holland har fået ny ejer Govert de Boer er ny ejer af Poda Omheiningen Noord Holland. Sammen med sin...

Læs mere


Nyt Poda-center i Norge

Rolf Gravdal, Poda Gjerder Dalane, (th.) og Peter Due, adm. direktør i Poda Hegn, (tv.) markerer aftalen om det nye hegnscenter med et...

Læs mere


Sådan vedligeholder du dine træhegn og -låger

  Alle træprodukter, der anvendes udendørs, får naturligt en grå patina, når de påvirkes...

Læs mere


 

 

Send en besked og få svar fra dit lokale Poda center


 

© Poda A/S 2020