Trælågesortiment

Poda tilbyder et stort sortiment af trælåger til hegn, og i tabellen nedenfor kan du danne dig et overblik over dine valgmuligheder. Tabellen giver dig direkte genveje til mere information om præcis den type låge du vil vide mere om (klik på X, H eller V). Der er tale om standardstørrelser, som vi normalt har på lager.

NB: For Country Ranger trælågerne er der forskel på om de skal hængsles i højre (H) eller venstre (V) side – set udefra.

 

 

 

 
100
cm
120
cm
180
cm
240
cm
300
cm
360
cm
Højde
i cm
 Bemærkning
Country Farmer
trykimprægneret
91
Den klassiske ”marklåge” der passer til de fleste typer af hegn.
Country House
trykimprægneret
 
112
Låger i flot og stilrent design. Særligt velegnet til hestehegn med ekstra højde.
Country House
hårdttræ
 
112
Smukke låger i ekstra stærk kvalitet. Særligt velegnet til indgangspartier.
Country Ranger
trykimprægneret
 
H ⁄ V
H ⁄ V
H ⁄ V
H ⁄ V
H ⁄ V
112 / 175
Trælåger i den klassiske engelske stil der tilfører ekstra karakter til dit hegn.
Country Ranger
hårdttræ
 
 
H ⁄ V
H ⁄ V
 
H ⁄ V
112 / 175
Vores mest eksklusive hårdttræslåge i klassisk engelsk stil, til dig der ønsker det bedste på markedet.

 

 

 

 

Montering af låger

Poda monterer trælåger. Det har vi gjort i mere end 40 år, så vi har stor erfaring på området. Hvis du ønsker montering eller rådgivning om valg af låger, skal du kontakte dit lokale Poda center. Du kan også læse mere om montering, opsætning og service fra Poda.

Trælåger på specialmål

Poda leverer trælåger på specialmål – både med hensyn til højde og bredde. Det koster normalt lidt ekstra, og du må påregne op til tre måneders leveringstid. Hvis du ønsker trælåger på specialmål skal du kontakte dit lokale Poda center. I den forbindelse bør du oplyse om lågens formål (typisk hvilke dyr der skal indhegnes) og have de ønskede mål klar.

Trælåger med portautomatik

De fleste af vores låger kan forsynes med portautomatik, så hvis du ønsker lidt ekstra komfort i din hverdag skal du måske overveje at få installeret portautomatik. Hvis du ønsker trælåger med portautomatik, skal du kontakte dit lokale Poda center, og i den forbindelse bør du overveje, hvilken type styring af dine låger du ønsker – skal det fx. være fjernstyring, kodetastatur, fotoceller, trykknap eller med mobiltelefonen?