Country House låge 120cm hårdttræ

Country House låge 120cm hårdttræ

2.655,00 DKK

(inkl. moms)
Flot og stilren låge af tropisk hårdttræ. 5 tværgående lægter. Længde 120 cm, højde 120 / 112 cm. Til hestehegn og havelåge til havehegn.
Varenummer: 50120
Vægt: 33.333 kg.
stk.

Country House er vores mest populære serie af trælåger. Designet er elegant og stilrent, og med sine fem tværgående lægter og en højde på 112 cm er Country House ideel som låge til de fleste hestehegn.

Country House med 120 cm bredde er endvidere populær som havelåge, fordi den effektivt holder de fleste mellemstore og store hunde inde i haven.

Country House er fremstillet af den tropiske træart Keruing, hvilket giver lågerne en uovertruffen styrke og holdbarhed. Keruing har en flot mellembrun farve, jævn og ret fiberstruktur og klassificeret til bedste holdbarhedsklasse jf. DS/EN350-2 (klasse 1). Vær opmærksom på, at Keruing kan ”svede” lidt harpiks, der let kan fjernes, når det er tørret ind.

Podas Country House låger i hårdttræ har afrundede kanter og smukke, indskårne samlinger, der er samlet med trædyvler. De rustfri boltene har ens, flade hoveder på begge sider af lågen, og de er helt uden skarpe kanter.

Data på Country House:

  • Længde 120 cm
  • Højde 120 / 112 cm
  • Tykkelse 7 cm
  • Vægt ca. 30 kg

Mere om Country House trælåger fra Poda.

NB: Prisen er for lågebladet alene; bærestolper, beslag og lås m.m. skal tilkøbes.