Premium Folealarm (med sele og gjord)

Premium Folealarm (med sele og gjord)

7.400,00 DKK

(inkl. moms)
Varenummer: 13972
Vægt: 2.5 kg.
stk.
Sikker folealarm, Leveres med GSM sender og holder til montering i grime samt sele og gjord. Fås også uden sele og gjord: 
Premium Fole Alarm til montering i grime
.


Ny teknologi sender alarm til dig inden folingen
Når et føl er i vente, så ved du måske, hvor nervepirrende ventetiden kan være. Det er vigtigt at være til stede ved folingen, så du kan sikre dig at alt er i orden og har mulighed for at hjælpe ved komplikationer. Podas folealarm sender dig en besked lige inden folingen, så du kan nå frem i tideog kan giver en melding ved lavt batteri.

Reagerer på hestens adfærd - ikke sved
Podas folealarm virker ved, at sensoren i bæltet omkring hoppen reagerer på hestens adfærd lige inden folingen. Studier af hestens natur har vist, at adfærdsmønsteret er utrolig forudsigeligt.

Derfor er denne teknologi yderst pålidelig, i modsætning til tidligere tiders folealarmer, der forsøgte at reagere på svedafsondring.

Folealarm med GSM
GSM modellen ringer til op til 4 telefonnumre både fastnet og mobilnummer, som du selv kan vælge. Dette kræver "det store" SIM-kort på et taletidskort. Se figur her:


Folealarm med GSM virker uanset om du er hjemme, shopper eller arbejder. Dog kun hvis der er mobiltelefondæking ved hesten i stalden.