Automatik kitsæt knækarm dobbelt

Automatik kitsæt knækarm dobbelt

11.140,00 DKK

(inkl. moms)
Portautomatik kitsæt med knækarmsmotor. Til montering på en 2-fløjet port. Sættet indeholder motor, styring, fotoceller, fjernbetjening og monteringsbeslag mm.
Varenummer: 59446
Vægt: 33 kg.
stk.
Professionel portautomatik med kraftige knækarmsmotorer. Denne type automatik anvendes til store portblade og bærestolper / søjler, der typisk er større end 30 x 30 cm.

Kitsættes indeholder det du behøver for at montere automatik på en 2-fløjet port. Sættes leveres bl.a. med en kraftig 230 V AC knækarmsmotor med 300 Nm moment og en samlet vægt på hele 33 kg.

Sættet er velegnet til massive portblade med længde op til 300 cm og med vægt op til 300kg. (vejledende og med forbehold for lokale forhold, fx vindeksponering). Motoren bør placeres så lavt som muligt, men alligevel således at kontakt med sne og jord minimeres.

Fjernstyringen er forsynet med to kanaler, hvilket betyder, at du ud over at betjene porten, også kan betjene en anden 230 V enhed, fx belysning (max 40 W). Styringen giver dig mulighed for automatisk lukning af porten ved installation af ekstra sikkerhed, fx en fotocelle.

Kitsættet indeholder:

  • 2 motorer m. knækarm
  • 1 styring PM 8000
  • 1 fjernstyring, 2-kanals
  • 1 radiokort 433 MHz
  • 1 fotocelle
  • 2 sæt beslag til montering på stolpe og portblad

Motorerne er formonteret med ca. 80 cm kabel. Ved længere afstand til styringen forlænges med installationskabel via en samledåse.