Hundehus i træ Lux (L)

Hundehus i træ Lux (L)

3.995,00 DKK

(inkl. moms)
Luksus hundehus i træ med vindfang og 50 mm på isolering alle sider. H 106 x L 174 x D 97 cm, passer til Schäfer, retriever, labrador og hønsehunde.
Varenummer: 63403
Vægt: 55 kg.
stk.
Isoleret træhundehus til Schäfer, retriever,labrador og hønsehunde.

Hundehuset er velegnet til hunde, der opholder sigudendørs i lang tid af gangen og på alle tider af året; og det lever fx op tildet svenske Jordbruksverkets foreskrifter for hundehold.

Alle hundehusets udvendige flader er isoleret med 50mm polystyren, og den samlede vægtykkelse er hele 72 mm. Derudover er hundehusetforsynet med et indvendigt vindfang, der modvirker træk og dæmper vind, derslår ind gennem døråbningen. Hundehuset kan endvidere forsynes med en dør iklar, blød plast (tilkøb).

Udvendigt er hundehuset beklædt med lodretteprofilbrædder i gran, der er behandlet med træbeskyttelse, mens den indvendigebeklædning er udført i ubehandlet krydsfinér. Taget er fremstillet af 12 mm krydsfiner,der er belagt med kraftige tagpap-shingles og forsynet med kantlister i træsamt en drypnæse i zink. Døråbningen og de lodrette hjørner er forsynet med en solidzinkinddækning.

Hundehuset er let at rengøre, fordi taget kan løftesaf og vindfanget udtages.

Hundehuset leveres som et samlesæt i 11 dele, der ernemt samles med de medfølgende skruer. Den udvendige træbeskyttelse børefterbehandles efter 1 – 2 sæsoner.

Data på Hundehus i træ Lux str. L
  • Udvendige mål inkl. tag, HxLxB: 106x174x97cm
  • Opholdsrummets indvendige mål (indenfor vindfang), HxLxB: 78x91x62cm
  • Udvendige mål opholdsrum, HxLxB: 89x153x76cm
  • Døråbning, HxLxB: 54x31x7cm
  • Vægt: ca.60 kg.

Kunder der har købt dette produkt har også købt