To heste galoperer ved siden af hinanden i deres hestefold. Et lægtehegn i træ afgrænser foldens areal .
Klassisk Lægtehegn

Eksklusivt, trykimprægneret hestehegn fra Poda

Et rigtigt lægtehegn

Podas klassiske lægtehegn er grundstenen til en flot og sikker indhegning, der skal holde i mange år. Hegnet kan konstrueres i valgfri højde, og med 2, 3 eller flere lægter – perfekt til f.eks. hingstehegn, eller hvis flere størrelser heste skal gå sammen i en fold.

Halvskårne lægter fås i 3 meters længde og er fremstillet af rundtræ med en diameter på 10 cm. Lægterne er høvlede og affasede, så du undgår splinter og skarpe kanter. Hegnet er derfor behageligt at arbejde med og sikrere for både dyr og mennesker.

Til alle typer lægtehegn anvender vi Podas velrenommerede hegnspæle med en diameter på 10 eller 12 cm. Erfaringen viser, at dette valg i årenes løb vil spare dig for ærgelser, tid og penge til vedligeholdelse og utidige udskiftninger.

Styrke og holdbarhed

Podas lægtehegn er fremstillet i norsk skovfyr. Dette træ har vokset langsomt i det kolde nordiske klima, så årringene ligger tæt. Det betyder, at træet har en større styrke og en højere naturlig modstandsdygtighed over for råd og svamp end træ fra almindelig fyr. Hegnet er derfor stærkere end andre, lignende hegn i samme dimension. Bemærk, at hegnet tåler, at man sidder på lægterne.

Trykimprægneringen er i højeste standard, NTR kl. A, og udført på ét af Europas mest moderne imprægneringsværker. Poda yder 20 års garanti mod råd.

Med kant- eller halvskårne lægter

Et klassisk Poda lægtehegn falder godt ind i naturen. Du kan vælge mellem flere forskellige typer og design. Fælles for alle Poda hegnene er, at pælene er af bedste kvalitet. En afgørende forudsætning for et hegn, der skal holde i mange år.

20 års garanti

Poda pælene er fremstillet i norsk skovfyr, imprægneret i NTR klasse A - den eneste klasse, der er beregnet til jordkontakt. Derfor er vi i stand til at give dig en unik 20 års garanti mod råd.

 

Alle Podas produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed. Det bakker vi gerne op med vores velkendte Poda-garantier. For at give dig et præcist overblik, har vi samlet garantierne her.

Læs mere om vores garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

2 lægter
Højde: 120 cm
Lægter: 1/2 Ø10 x 300 cm
Pæle: Ø10 x 200 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 97,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 122,-
3 lægter
Højde: 140 cm
Lægter: 1/2 Ø10 x 300 cm
Pæle: Ø10 x 200 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 132,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 165,-

For at du lettere kan få en prisidé om de forskellige hegn, har vi lavet en vejledende meterpris på materialerne til de enkelte hegnstyper. Meterpriserne er et overslag og dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet. Priserne er ekskl. omkostninger til hjørner, fittings og montage. Priserne på et hegn kan desuden variere på grund af terrænforhold. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit lokale Poda-center for udspecificeret tilbud på dit næste hegnsprojekt.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

To heste går i hver deres fold og græsser. Hestefoldene er adskilt af et hestehegn med halvskårne lægter. Bag et hestehegn med halvskårne lægter ses en ridebane med spring. To heste går i hver deres fold og græsser. Hestefoldene er adskilt af et hestehegn med halvskårne lægter. En tom hestefold med et lægtehegn med tre lægter i forgrunden.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet