Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Det originale Poda hegn

Da de første Poda hegn blev sat op i 1970’erne var fåreavlerne nogle af de allerførste kunder. Den nye type el-hegn som Poda lancerede, stammede fra New Zealand, hvor det især blev brugt til netop får.

Poda hegnet blev hurtigt meget populært i Danmark og vandt stor udbredelse som hegn til både får og kvæg. Hegnet var grundigt afprøvet på de gigantiske New Zealandske fårefarme, hvor det var absolut nødvendigt at hegnene var enkle, billige, vedligeholdelsesfri og så holdbare som overhovedet muligt. Det var nogle gode egenskaber, der også vandt gehør blandt landmændene i Danmark.

Hegnstypen blev siden simpelthen kendt som et “Poda hegn” og er i dag standarden indenfor el-hegn i landbruget.

Professionel hegnsmontage

Poda blev også hurtigt kendt for at levere nøglefærdige hegnsløsninger, fordi det viste sig mest omkostnings-effektivt at lade Poda banke pælene i jorden og montere hegnet med specialmaskiner. Hegn blev set som en investering, hegnsmaterialerne var lavet til at holde og monteringen skulle være professionel og i orden fra starten.

Sådan var det dengang, for mere end 45 år siden, og sådan er det også i dag - det har nemlig vist sig at være en rigtig god idé. Uanset, om der er tale om el- eller nethegn, får du en hegnsløsning med minimal vedligeholdelse og en levetid i særklasse.

 

Se vores anbefalinger til hegn til får og geder

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet