2 hegnsmontører fra Poda Hegn opsætter et Noistop® Steel støjhegn
Støjhegn

For et roligt og behageligt miljø

Skab ro med et støjhegn fra Poda

Vores støjhegn er designet til at forbedre livskvaliteten ved at reducere støjforurening. Et støjhegn virker først og fremmest ved at absorbere lyd, som giver anledning til støjgener. Både ejendomme og hele boligområder kan få rolige haver og et godt opholdsmiljø ved at afskærme for generende støj.

Støjkilderne kan være mange: Vejstøj fra landeveje, ring- og motorveje samt trafikstøj fra jernbaner. Larm fra industriområder, fabrikker og varmepumper. Støjgener ved daginstitutioner, skoler, boldbaner og sportspladser.

Lad os bygge dit støjhegn

Støjhegn, akustikhegn eller støjskærm: Kært barn har mange navne. Vores støjhegn består af moduler med en kerne af lydabsorberende materiale, som vi monterer på stolper. Modulopbygningen og forskellige muligheder for finish gør, at vi kan skabe en hegnsløsning der passer til dine funktionelle og æstetiske krav.

Når du vælger en støjhegnsløsning fra Poda, vælger du mere end "bare" et kvalitetshegn. Som din hegnsspecialist tager vi gerne hånd om hele dit hegnsprojekt: Fra design og planlægning, til levering af materialer og komplet montering af hegnet. Vores erfarne hegnsmontører sikrer, at dit hegn bliver bygget professionelt, effektivt og korrekt - en forudsætning for et holdbart og problemfrit hegn.

Dit lokale Poda-center rådgiver dig gerne om mulighederne med støjhegn.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn i en have omgivet af buske og træer Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn opsat i en have til afskærmning af støj fra en varmepumpe Et Noistop® Steel støjhegn fra Poda Hegn opsat rundt om en boldbane ved en beboelsesejendom til afskærmning af støj

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet