Om Poda

Hvem er vi?

Siden 1975 har Poda Hegn solgt, monteret og serviceret kilometervis af hegn til landbrug, virksomheder og industri samt have og park, og Poda Hegn er i dag Danmarks førende hegnsleverandør. Poda Hegn er blevet synonymt med god kvalitet, lang holdbarhed og dermed god hegnsøkonomi.

Omsorg for mennesker

Nogle kalder det en social profil. I Poda Hegn kalder vi det respekt for de mennesker, vi handler med og omgås.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Poda Hegn finder du et bredt udvalg i kvalitetsmaterialer og tilbehør - og du kan vælge at få en nøglefærdig hegnsløsning, skræddersyet til dit behov.

Poda Hegn projekterer dit nye hegn og undersøger f.eks. om der er rør og kabler i undergrunden, så kostbare fejltagelser undgås. Arbejdet klares hurtigt og effektivt af vores professionelle montører, der råder over det rette udstyr og maskiner - og trækker på mere end 45 års erfaring med hegn.

Hvor finder du os?

Poda Hegn er landsdækkende med 16 centre, der varetager projektering, montage og service samt 12 butikker, hvor du kan anskaffe Poda hegnsartikler og tilbehør. Uanset hvor du skal have opsat et hegn, er der ikke langt til dit nærmeste Poda Center eller lokale Poda butik.

Respekt for miljøet

Som en af de få hegnsleverandører er Poda Hegn certificeret FSC®- (Forest Stewardship Council®) distributør. Det betyder, at vi - under kontrol - står inde for de FSC-træprodukter, du køber hos os: fra voksested og fældning til al videre forarbejdning.

Se Podas FSC®-certifikat »

Læs mere om FSC®-certifikatet »

Send en besked, så kontakter vi dig

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet