Skovhegn

Hegn til juletræer

Juletræernes friske, bløde skud er en yndet spise for råvildt og dåvildt; og når skuddene spises, deformerer træerne, hvorved de nedklassificeres og afregnes til en lavere pris. Derfor er det sund fornuft at investere i effektiv indhegning af dine juletræer.

Professionelle skovhegn

Poda er landsdækkende, og fra vores 16 centre, tilbyder vi rådgivning, montering og servicering af alle typer skovhegn. Vores montører har lang tids erfaring, og de råder alle over professionelt værktøj og terrængående køretøjer. Derfor er du sikker på et robust og effektivt skovhegn, når du vælger Poda som leverandør.

Hegn til kulturarealer

Bestandene af råvildt og kronvildt vokser stødt, og derfor oplever lodsejere et stigende problem med buske og træer, der bides om vinteren, når dyrene har svært ved at finde føde. Hertil kommer barkskader i foråret, når bukke og hjorte fejer af bast af den nye opsats (gevir). Begge dele medfører tab af planter og tilvækst, hvilket er ensbetydende med omkostninger og værditab, og derfor er skovhegn som regel en god investering.

Effektive skovhegn

Hos Poda har vi mere end 40 års erfaring med hegn til dyr, og derfor har vi både ekspertise og materialer til at montere skovhegn, der effektivt beskytter planter og træer mod skader fra harer, hjorte og andre dyr.

Se her vores anbefalinger til skovhegn

 

 

 

Download produktblad