En hest står med hævet hoved og iagttager omgivelserne, mens en anden hest græsser. Begge heste står bag et hestehegn langs en landejendoms indkørsel.
Texas

Eksklusivt, trykimprægneret hestehegn fra Poda.

Lægtehegn i særklasse

Texas hegnet fra Poda er originalen, som du ikke finder andre steder.

Hegnet er konstrueret med runde, 8 cm. tykke lægter, som monteres i de borede pæle, der har en diameter på 14 cm. En flot løsning, der også reducerer risikoen for at hest og rytter kommer til skade på fremspringende hegnspæle. Texas fås i flere højder, med 2 eller 3 lægter, så hegnet også passer til store heste.

Som noget helt unikt er Texas-pælene forsynet med et snit i hele pælens længde. Alt træ ”arbejder” i takt med at det bliver vådt og tørrer ud - men den såkaldte ”marvskæring” optager træets bevægelser og modvirker dermed, at pælen flækker eller slår sig.

Styrke og holdbarhed

Texas er specielt velegnet til permanente folde, ridebaner og roundpens, hvor der lægges vægt på kompromisløs kvalitet og et flot udseende.

Populært hestehegn
Texas hestehegn med to lægter, opsættes normalt med en højde på ca. 120 cm til overkanten af øverste lægte. Texas hegn er ens på begge sider, uden skarpe kanter og smukt at se på.

Marvskårede pæle
Stolperne i Texas hegnet er marvskårne; Det er et snit i hele stolpens længde som modvirker, at den flækker eller slår sig. Stolpen er fremstillet af langsomvokset fyrretræ fra norske skove. Veddet har stor fysisk styrke og et højt indhold af kernetræ med naturlig modstandsdygtighed overfor råd.

Poda monterer

Texas hegnet er fremstillet i norsk skovfyr. Dette træ har vokset langsomt i det kolde nordiske klima, så årringene ligger tæt. Det betyder, at træet har en større styrke og en højere naturlig modstandsdygtighed over for råd og svamp. Texas hegnet er stærkere end andre, lignende hegn i samme dimension. Bemærk, at hegnet tåler, at man sidder på lægterne.

Trykimprægneringen er i højeste standard, NTR kl. A, og udført på ét af Europas mest moderne imprægneringsværker. Poda yder 20 års garanti mod råd.

Alle Podas produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed. Det bakker vi gerne op med vores velkendte Poda-garantier. For at give dig et præcist overblik, har vi samlet garantierne her.

Læs mere om vores garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

2 lægter
Højde: 120 cm
Lægter: Ø8 x 300 cm
Pæleafstand: 300 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 167,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 209,-
3 lægter
Højde: 140 cm
Lægter: Ø8 x 300 cm
Pæleafstand: 300 cm
Eks. moms pr. meter

fra DKK 227,-

Inkl. moms pr. meter

fra DKK 284,-

For at du lettere kan få en prisidé om de forskellige hegn, har vi lavet en vejledende meterpris på materialerne til de enkelte hegnstyper. Meterpriserne er et overslag og dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet. Priserne er ekskl. omkostninger til hjørner, fittings og montage. Priserne på et hegn kan desuden variere på grund af terrænforhold. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit lokale Poda-center for udspecificeret tilbud på dit næste hegnsprojekt.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

En kvindelig rytter fører hendes hest rundt på en ridebane med spring. Ridebanen er afgrænset af et hestehegn i træ. To sorte heste står ved siden af hinanden i en hestefold. En indkørsel med et hvidt lægtehegn på begge sider fører op til en landejendom. Et Texas hestehegn står langs en hestestald.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet