Havehegn LUX

Det originale LUX nethegn til haven fra Poda

Langtidsholbart net/trådhegn til haven

Flotte og langtidsholdbare hegn nyder man i mange år, fordi de er en god investering, der giver tryghed og sparer dig for tid og penge i det lange løb. Hos Poda fokuserer vi på montage af smukke og gedigne hegn, og derfor anvender vi trådhegn i den kraftige LUX-kvalitet med ekstra kraftig og holdbar tråd. Det gør at holdbarheden af dit havehegn bliver i top, og at tråden vil holde sig flot i mange år.

Poda har flere forskellige hegnstyper til haven - se dem alle her

10 års garanti mod rust

Hos Poda bruger vi kun de bedste materialer, og derfor er vores trådhegn fremstillet i LUX-kvalitet med 2,0 mm kernetråd (jern), der er varmgalvaniseret og overtrukket med hele 0,25 mm UV-stabiliseret plast. Den samlede tråddiameter er derfor 2,5 mm, og vi yder en unik 10 års garanti mod rust.

Havehegn i original Poda-kvalitet

Skal du have et stærkt og holdbart havehegn i det kendte, plastbelagte design, så vælg den originale, kraftige Lux-kvalitet fra Poda. Du mærker forskellen med det samme. Den kraftige kernetråd sikrer, at hegnet står flot i årene fremover. Holdbarheden bakker vi op med 10 års rustgaranti på Lux. Hvis dine krav til havehegn ikke er helt så høje, kan du i stedet vælge Havehegn Light, der har lidt større masker og spinklere tråd. Kvaliteten i Poda Light er dog stadig i orden, med bl.a. varmgalvaniseret kernetråd.

Antracitgråt havehegn

Udover den kendte grønne farve, kan du få Havehegn Lux havehegnet i en særdeles flot og diskret grå farve. Det antracitgrå nethegn falder fantastisk godt ind i vegetation og omgivelser!

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Alle Podas produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbarhed. Det bakker vi gerne op med vores velkendte Poda-garantier. For at give dig et præcist overblik, har vi samlet garantierne her.

Læs mere om vores garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet