DeciFence®

Flot og økonomisk støjhegn
med en miljøvenlig kerne

DeciFence® - det upcyclede støjhegn

DeciFence udspringer af en god idé: At omdanne kasserede glasfiberprodukter til fiberstrimler, og genanvende materialet som den støjabsorberende kerne i et unikt, nyt støjhegn. Denne måde at tænke på kaldes også for ”upcycling” og går ud på at tilføje ny værdi til noget, man ellers ville betegne som affald.

Genanvendte og naturlige materialer

Findelt glasfiber har fremragende lydabsorberende egenskaber, og det udnytter vi i DeciFence støjhegnet.

De kasserede glasfiberprodukter opbrydes og findeles til fiberstrimler, som derefter limes og formes til plader. De støjabsorberende plader er kernen i de elementer, som Decifence-støjhegnet er opbygget af. 

I tråd med miljø-tankegangen er hegnselementernes rammer og beklædning fremstillet i varmebehandlet træ. Varmebehandlet træ er lige så rent som ubehandlet træ, men har en længere holdbarhed og er uproblematisk at bortskaffe eller genbruge på et senere tidspunkt.

Et flot og økonomisk støjhegn

Anvendelsen af genbrugsmaterialer er med til at gøre DeciFence til et økonomisk alternativ til andre støjhegnstyper, og konstruktionen i træ giver desuden DeciFence et naturligt look, der også passer godt til den private have eller ejendom.

DeciFence har en tiltalende træbeklædning på indersiden af hegnet, der vender mod terrassen, huset eller andet der skal beskyttes mod støj. På ydersiden, der vender mod støjkilden, er træbeklædningen delvis åben, så glasfiberkernen kan absorbere støjen.

DeciFence-elementerne monteres i H-stolper. For at give hegnet en lang levetid kan det opsættes med enten trykimprægnerede træstolper eller stolper i galvaniseret stål.

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Varenumre

Montage

Produktblad

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet