Noistop Essential til have

Få både ro og robusthed med et Noistop® Essential støjhegn

Et støjhegn i topklassen

Er din ejendom udsat for generende støj fra omgivelserne? Noistop® Essential giver dig et førsteklasses hegn med en tyk kerne af ROCKWOOL® stenuld, der blokerer og absorberer støjen. Stenuld er både holdbart, ikke-brændbart og 100 % genanvendeligt.

Noistop Essential hegnet opbygges af moduler med rammer af galvaniseret stål, som monteres på stålstolper. Det fleksible system gør, at vi kan bygge et støjhegn der passer nøjagtigt til din ejendom.

Robust og holdbart

Noistop Essential er en fremragende støjhegnsløsning med dokumenterede, lyddæmpende egenskaber og en lang levetid. Kombinationen af robust, galvaniseret stål og stabilt ROCKWOOL-stenuld giver Noistop Essential en typisk brugslevetid på mere end 30 år. Bemærk, at holdbarheden afhænger af det specifikke miljø, hvor dit hegn skal stå.

Smukt og levende med tilplantning

Gitteret i Noistop-konstruktionen er velegnet til at lade klatreplanter dække hegnet. Planterne skaber en æstetisk tiltalende hegnsløsning, der smelter smukt ind i omgivelserne.

Du kan vælge mellem flere typer klatreplanter til dit støjhegn, f.eks. vedbend, klatrende hortensia, klematis eller klatrerose. Plantevalget afhænger af hegnets orientering (nord/syd/øst/vest), jordbundsforholdene, tilgængeligheden af lys og vand samt behovet for vedligeholdelse. Spørg os – eller lad en lokal gartner rådgive dig om mulighederne, hvor dit nye støjhegn skal placeres.

Valgfri træbeklædning

Noistop Essential er en lettere udgave af Noistop Steel støjhegnet. Som noget unikt kan Essential-modulerne monteres med ekstra paneler i ægte træ, så du får et støjhegn med et varmt og tiltalende udseende. Træpanelerne fås i natur eller brun, og kan monteres (eller eftermonteres) på Essential-hegnet som du ønsker – f.eks. på hvert andet hegnsmodul.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Farver

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud 

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt 

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet