To bisoner græsser i deres indhegning.
Vildthegn

Professionelle vildthegn fra Poda til indhegning og afværgning af alle typer vildt

Vildthegn

Effektiv indhegning af vildt – og afværgning af vildt – forudsætter ekspertise og robuste materialer, fordi mange vildtlevende dyrearter, i modsætning til tamme dyr, bevæger sig over store afstande og derfor har en naturlig sans for at forcere barrierer i landskabet.

Poda har flere forskellige hegnstyper til skov og vildt - se dem alle her

Bisonhegn

For ca. 2000 år siden var europæisk bison en naturlig del af den danske fauna, og i Europa har bison været udryddet som vildtlevende dyr siden begyndelse af forrige århundrede. Europæisk bison indføres i stigende omfang til bisonfarme i Danmark, og på Europæisk plan re-introduceres bison til den vilde natur. Bison vejer op til 900 kg og er det største landlevende pattedyr vi har. Bison er aggressiv og løber hurtigt, og derfor stiller det det ekstra store krav til materialerne, når bison skal indhegnes. Læs mere om Bison her.

Vildsvinehegn

Vildsvin er på vej tilbage som vildtlevende dyreart i dansk natur. I forhold til jagt og skovbrug kan det være en fordel, men i forhold til landbruget udgør vildsvin en stor udfordring, fordi vildsvin kan forårsage stor skade på afgrøder og sprede sygdomme til tamsvinene. Da vildsvin kan veje helt op til 350 kg og er mindre følsomme for elhegnets elektriske stød end almindelige grise, stiller vildsvinehegn store krav til materialer og montage. Hos Poda har vi stor erfaring med hegn til vildsvin, og det er fx Poda, der har indhegnet vildsvinene i Lille Vildmose.

Professionel montering

Poda er landsdækkende, og fra vores 16 centre, tilbyder vi rådgivning, montering og servicering af alle typer vildthegn. Vores erfarne montører råder alle over professionelt værktøj og terrængående maskiner, og derfor kan du være sikker på et robust og effektivt vildthegn, når du vælger Poda som leverandør.

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

DK

Vi garanterer pælenes holdbarhed
og funktionsduelighed i 20 år

Læs mere om vores
garantiordninger

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet