Passager, stenter og cykelstativer

Klassiske stenter, passager og cykelstativer i naturmaterialer fra Poda. Adgang og tilbehør til indhegninger i naturområder, dyreparker mm.

Poda er ikke ”bare hegn”

Vi kan også levere det helt rigtige, naturlige tilbehør, der giver adgang til naturområder, dyreparker og andre steder, hvor dyr er hegnet ind. Fælles for vores løsninger er, at vi tilpasser dem efter brugerne, de indhegnede dyr og selve hegnet. Her finder du klassiske konstruktioner, som vi fremstiller i træ. Vi anbefaler vores Økopæl, der er udført i europæisk robinie, kendt for sin hårdhed og lange levetid. Træet er minimalt forarbejdet og er helt ubehandlet. Træet kan derfor problemfrit genanvendes eller indgå i naturens eget kredsløb.

Stenter

En stente er en traditionel konstruktion til at træde over et hegn med. En ”A-model” er både enkel og ”dyresikker”. ”Stigemodellen” kan fremstilles i store størrelser og kan laves flytbar: Perfekt til midlertidige anvendelser såsom jagt, orienteringsløb og guidede ture. Modellen med planketrin er særligt brugervenlig pga. de brede, flade trin, men kan dog passeres af geder - og kan maksimalt laves med 3 trin/til et 120 cm højt hegn.

Passager

Passager tjener flere formål. En forskudt passage kan fungere som en barriere for biler samt som en chikane, der nedsætter cyklisters hastighed - alt imens gående kan passere. Mens en forskudt passage ikke kan forhindre dyr i at komme igennem, kan en pileformet passage konstrueres til at holde heste og kreaturer inde.

Cykelstativer

Hvor det ikke er tilladt (eller muligt) at tage sin cykel med, er der behov for et cykelstativ. Selvfølgelig skal det også være lavet af træ. Også cykelstativerne konstruerer vi efter ønske - den perfekte, naturlige løsning!

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet