Podas værdier

Vi har en høj faglighed

Poda skal opfattes som ”hegnseksperten”. Vi stræber efter kvalitet og professionalisme på alle områder. Vores samlede viden, erfaring og ressourcer i organisationen er en styrke, vi udnytter i vores arbejde. Vi udvikler os gennem kurser og læring i det daglige arbejde.

Vi har en stor troværdighed

Vi er alle en del af en stabil organisation, som kunden altid kan regne med. Vi kender vores rolle som en anerkendt virksomhed, og arbejder derefter. Vi er loyale over for vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi er kundedrevet

Det skal kunne mærkes, at vi sætter kunden i fokus. Vi tager udgangspunkt i kundens behov på alle områder i organisationen. Alle kunder behandles seriøst og professionelt, og vi yder altid en objektiv rådgivning og god service.

Vi handler ansvarligt

Vi tilbyder produkter, som vi kan stå inde for, både hvad angår råvareoprindelse og produktion. Poda har et socialt engagement både internt og eksternt, og tager også et miljømæssigt medansvar, underbygget af FSC®- (Forest Stewardship Counsil) certificering og miljømærkning. En aktiv miljøpolitik minimerer desuden belastningen af naturen.

Vi har en høj grad af åbenhed

Vi lægger vægt på åbenhed og dialog på alle planer. Gennem udveksling af viden mellem Poda centrene indbyrdes og mellem Poda centrene og Poda A/S udnytter vi vores ressourcer til fælles gavn.

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet