Sikringshegn

Beskyt din ejendom mod tyveri og hærværk med et solidt sikringshegn fra Poda

Poda er din lokale partner, når det gælder løsninger indenfor sikringshegn

 • Nyanlæg
 • Hegn til byggepladser
 • Reparation og vedligeholdelse
 • Serviceaftaler

I Poda Hegn trækker vi på over 40 års erfaring med alle typer hegn, og løser gerne dine opgaver med sikringshegn - store som små. Vi sørger for det hele, så du kun behøver én kontakt, uanset om det gælder nøglefærdige projekter, rådgivning, materialer, montage eller service. Med en Poda serviceaftale kan du desuden få kontrolleret din indhegning med regelmæssige mellemrum, og du er sikret hurtig assistance i tilfælde af uheld og skader.

Vores udvalg af sikringshegn

Traditionelle og unikke sikringshegn til alle formål - med og uden el-sikring:

 • Traditionelt maskinflet monteret på stålpæle
 • Kraftigt panelhegn
 • Stærkt Poda Multinet® - f.eks. monteret på træpæle for et naturligt look

Maskinflet er den kendte type sikringshegn med hegnstråde, der er flettet i et zig-zag mønster. Maskinflet monteres på stålstolper med kraftige bæretråde. Som med alle sikringshegns-typer kan vi supplere det færdige sikringshegn med pigtråd, strømførende tråde og/eller alarm.

Panelhegn er konstrueret af stabile hegnspaneler. Hvert panel er udført i kraftige, helsvejsede stålstænger, der giver dette sikringshegn et eksklusivt udseende. Panelhegn kan leveres lakeret i farver efter ønske. En virkelig flot løsning, hvor der kræves noget ekstra.

Poda Multinet® er for dig, der ønsker et sikringshegn med et mere naturligt, "venligt" udtryk - f.eks. monteret på Podas holdbare træpæle. De kraftige vand- og lodrette tråde er udført i high tensile stål, og alle trådsamlinger er forsynet med en kraftig krydsknude. Maskestørrelsen på kun 50x100 mm gør desuden, at det er særdeles vanskeligt at klatre i dette unikke nethegn.

Kontakt dit lokale Poda center og få kompetent rådgivning om den rette løsning med sikringshegn til netop din virksomhed

Porte og låger fra Poda

Vi leverer og monterer alle former for låger og porte - både med og uden automatik:

 • Pladsbesparende skydeporte
 • Solide sving- og foldeporte
 • Letvægtslåger med net

En skydeport er den ultimative løsning til dit sikringshegn. Pladsen udnyttes optimalt, fordi skydeporten ikke tager plads op, når den åbnes og lukkes. Porten kan styres med flere forskellige automatik-løsninger: F.eks. med timerur, tastatur, mobile fjernbetjening(er) eller via mobiltelefon. Med en ”detektorsløjfe” nedgravet i pladsen foran porten, kan vi desuden sørge for, at den åbner og lukker helt automatisk, når man kører frem til porten. Svingporte fås både i stål og aluminium, og kan leveres i størrelse og farve efter ønske.

Sving- og foldeporte til sikringshegn er kraftige lågetyper, der ikke går på kompromis med sikkerheden. En svingport monteres med hængsler og stabler, og kan både monteres som dobbeltlåge (port) og som enkeltlåge - f.eks. som en smal ganglåge. Også disse låger kan kombineres med automatik, og kan udføres efter ønske.

Letvægtslåger med net er en økonomisk løsning til sikringshegn. Disse standardlåger er helsvejsede og varmgalvaniserede, og nettet er udført i kraftige stålstænger med små masker på 75mm. En stabil og velfungerende løsning til mange formål.

Kontakt dit lokale Poda center og få kompetent rådgivning omkring porte og låger, der passer bedst til dit industrihegn

Få bedre byggepladshegn med Poda

Poda Hegn er din partner, når maskiner, materialer og udstyr skal sikres mod tyveri og hærværk på byggepladserne. Lad os stå for indhegningerne - så er der én ting mindre at bekymre sig om!

Vores hegn og letvægtslåger sørger for, at arbejdspladsen er både sikker og velfungerende. Hvis uheldet er ude, eller indhegningen skal ændres eller suppleres undervejs, står dit lokale Poda-center også til rådighed undervejs i byggeprocessen.

Hos Poda Hegn opsætter vi rigtige hegn og låger omkring dine bygge- og renoveringsprojekter; et virkelig godt alternativ til lejede hegnselementer:

 • Nemt: Poda Hegn står for opsætning, service og nedtagning
 • Sikkert: Stabile, fastmonterede hegn og låger
 • Økonomisk: Et godt alternativ til lejede hegn
 • Hurtigt: Monteres med vores specialmaskiner
 • Fleksibelt: Vi konstruerer hegnene efter dine ønsker og behov

Kontakt dit lokale Poda center og få kompetent rådgivning omkring hegnsløsninger til din byggeplads

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet