Løbegårde

Løbegårde fra Poda

Løbegårde til hunde, der er monteret af Poda, er det foretrukne valg til kenneler og private. Det skyldes den sikre og langtidsholdbare kvalitet, der giver dig mest mulig tryghed og værdi for pengene.

Hos Poda anvender vi Multinet® når vi bygger løbegårde til hunde. Det skyldes nettets unikke egenskaber, der kombinerer sikkerhed for hunden med fleksibilitet og holdbarhed. Med en løbegård fra Poda er du derfor sikret en sikker, smuk og effektiv løsning som du kan glæde dig over i mange år. Løbegårde med Multinet® er ganske enkelt sund fornuft.

Markedets stærkeste net

Multinet® fra Poda er fremstillet af hærdet tråd med en diameter på 2,5 mm, hvilket giver nettet en uovertruffen styrke og fleksibilitet. Maskerne måler 5x10 cm og trådene er samlet med en særlig stærk knude, der ikke kan brydes som samlingerne i svejst net kan.

Tråden er varmgalvaniseret med et tykt lag zink, der er tilsat aluminium, hvilket øger slidstyrke betragteligt. Til forskel for plastbelagt tråd, tager galvaniseringen på Multinet® derfor ikke skade, når hunden springer op af nettet og sætter poterne imod.