Flytbar færist - nemt og enkelt<br>

Flytbar færist - nemt og enkelt

Mobil Færist

Den mobile færist bygger videre på succesen med den originale Poda Færist.

En komplet enhed

Den originale Poda Færist udmærker sig ved at være en komplet enhed med bund og sider, der ganske enkelt placeres i en udgravning på stedet - uden behov for støbning af fundament. Den nye Mobile Færist er en helt ny type, der simpelthen placeres ovenpå jorden! Færisten er forhøjet på midten, så dyrene afskrækkes fra at passere den.

Til skiftende eller midlertidigt brug

Den Mobile Færist er beregnet til midlertidig brug i naturområder og afsides beliggende steder, hvor den vil være et hurtigt og effektivt alternativ til opsætning af låger. OBS: Pga. forhøjningen er den  Mobile Færist ikke egnet til personbiler.

Skræddersyet til dit behov

Mobil Færisten konstrueres af præfabrikerede og standardiserede dele, så den kan skræddersys. Ud over størrelsen tilpasses belastbarheden, så du får den optimale løsning til netop dit formål. Færisten kan desuden leveres enten komplet galvaniseret eller i en udgave, hvor rørene er ubehandlede. Det rustne look foretrækkes f.eks. i naturområder, hvor de rustne rør vil falde mere diskret ind i omgivelserne.

Der er rigtig mange kombinationsmuligheder med dette unikke mobile færistsystem. Kontakt dit Poda-center og få et tilbud på en Mobil Færist konstrueret specielt til dit behov!

 

 


Download