En flok brune køer står bag et elhegn i en lille indhegning.
Elhegn til kvæg

Det originale elhegn fra Poda

45 år med elhegn

I 1975 introducerede Poda et elhegn med high tensile tråd og Insultimber® i Danmark. Elhegn med Insultimber® er utrolig pålideligt og nærmest vedligeholdelsesfrit, og derfor blev det hurtigt meget populært og vandt stor udbredelse som hegn til kvæg og får. Siden blev elhegn med Insultimber® kendt som det originale Poda hegn.

Poda har flere forskellige hegnstyper til kvæg - se dem alle her

20 års garanti og FSC®

I dag monterer Poda stadig elhegn med Insultimber®, og vores erfaringer med dette hegn er så gode, at vi som de eneste tilbyder 20 års garanti mod råd i pælene og 15 års garanti mod gennemtæring af trådene. Hertil kommer at Insultimber®-pælene nu er FSC®-certificerede, og det kommer dig og miljøet til gode, når du køber et originalt elhegn hos Poda.

Stor fleksibilitet

Elhegn til kvæg monteres med 1, 2 eller 3 tråde alt efter forholdene og hvilken type kvæg, der skal indhegnes. Typisk anbefaler vi et 90 cm højt hegn med 3 tråde til kødkvæg og 2 tråde til malkekvæg. Hertil anvender vi Insultimber®, Økopæle® af robinie eller trykimprægneret, norsk fyrretræ. Den enkle og stabile konstruktion giver gode muligheder for at tilpasse hegnet til terrænets forløb, hvilket giver et smukt og funktionelt hegn.
Fangefolde til kvæg
Til en rigtig kvægfold hører en fangefold, og derfor tilbyder vi opbygning af permanente fangefolde eller opsætning af fangefolde med flytbare moduler.

Det super-økonomiske hegn

Fordelene ved dette hegn er, at det er ganske økonomisk i anskaffelse, har en lang holdbarhed og kun kræver lidt eller slet ingen vedligeholdelse! Der findes flere eksempler på Poda Insultimberhegn, der har stået i langt over 30 år. Poda yder 20 års garanti på både Insultimber og trykimprægnerede Poda Hegnspæle.

Sådan virker det

Insultimber er olieholdigt og kan ikke suge vand. Det er derfor ikke nødvendigt at anvende isolatorer og tråden kan monteres direkte på Insultimber-træet. I ender og hjørner monteres hegnstråden på kraftige pæle og strammes op, hvorved mellempælene kan reduceres til relativt spinkle ”bats”, der står ovenpå jorden og støtter hegnstrådene. Kun med mellemrum monteres en Insultimberpæl, der går ned i jorden. Ved lavninger får man hegnet til at følge terrænet ved hjælp af et jordanker: Jordankeret monteres med tråd og skrues ned i jorden med et specielt håndtag, hvorefter battet kan ”holdes nede” med den forankrede tråd.

Miljøcertificeret hegn

Insultimber er FSC® miljøcertificeret og ønsker du et rent ”naturhegn” kan hjørner og ender desuden udføres med FSC-certificerede Poda Økopæle, fremstillet i robinie. En både miljørigtig, holdbar og effektiv hegnsløsning! Et Poda hegn udføres i forskellige højder og med forskellige antal tråde, alt efter dyrene der skal indhegnes. Kontakt Poda for vejledning!

Dit Poda-center står klar til at hjælpe dig med alt omkring dit hegnsprojekt - og laver gerne en prisberegning til dig. Læs mere her

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

Standard Insultimber hegn
Højde: 90 cm
Antal tråde: 2
Eks. moms pr. meter

DKK 8,-

Inkl. moms pr. meter

DKK 11,-
Standard Insultimber hegn
Højde: 90 cm
Antal tråde: 3
Eks. moms pr. meter

DKK 10,-

Inkl. moms pr. meter

DKK 12,-

Kontakt dit lokale Poda-center, og få hjælp med pris, projektplan, montage mm. Du finder os over hele landet. FIND DIT PODA-CENTER HER

For at du lettere kan få en prisidé om de forskellige hegn, har vi lavet en vejledende meterpris på materialerne til de enkelte hegnstyper. Meterpriserne er et overslag og dækker de basale materialer; pæle og lægter, tråd eller reb som beskrevet. Priserne er ekskl. omkostninger til hjørner, fittings og montage. Priserne på et hegn kan desuden variere på grund af terrænforhold. Vi anbefaler derfor, at du kontakter dit lokale Poda-center for udspecificeret tilbud på dit næste hegnsprojekt.

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Tekniske specifikationer

Værd at vide

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet