Montage og service

Montering af hegn

Hvis du ønsker professionel montage af dit hegn, så kontakt dit lokale Poda-center – vi har mere end 45 års erfaring med hegn, og det kommer selvfølgelig dig til gode.

Poda har monteret hegn siden 1975, og vores centre har i gennemsnit mere end 10 års brancheerfaring. Vi gennemfører uddannelse for vores montører hvert eneste år, og vores centre råder alle over en specialiseret maskinpark.

Derfor kan vi til enhver tid tilbyde effektiv og professionel montage af hegn.

Landsdækkende hegnsservice

Fra vores 16 centre tilbyder Poda landsdækkende og professionel hegnsservice fra A til Z. Alle vores centre råder over specialiserede maskiner og veluddannede medarbejdere, der kan løse enhver hegnsopgave. Du kan finde dit lokale center her.

Professionel rådgivning

Hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med en forestående hegnsopgave, så kontakt dit lokale Poda-center. Poda tilbyder professionel rådgivning, vejledning og hjælp til projektering af hegnsløsninger – og gerne på stedet, så vi kan få syn for sagen.

Tilbud på hegn

Hvis du ønsker et tilbud på hegn, så kontakt dit lokale Poda-center. Send os gerne en skitse med en kort beskrivelse af den opgave du ønsker løst. Skitsen bør angive afstande, hjørner og led, mens beskrivelsen som minimum bør omfatte formål og ønsket hegnstype, fx nethegn til får, trådhegn til kreaturer eller lægtehegn til heste.

Som regel beregner vi tilbuddet gratis, ligesom vi også gerne besøger dig for at se nærmere på opgaven.

Vedligehold og servicering

Dyr, vejr, brug og ubudne gæster slider på dit hegn, hvilket kan medføre at dit hegn på et tidspunkt ikke løser opgaven – typisk at holde dyr inde og ubudne gæster ude. Derudover kan især el-hegns effektivitet variere med skiftende vandindhold i jorden og vegetation, der overvokser trådene (medfører tab af spænding).

Ansvaret for at hegnet er funktionsdueligt er som udgangspunkt ejerens, og Poda tilbyder derfor alarmsystemer, tilsyn, service og vedligehold, der gør det lettere og mere trygt for dig at holde dyr bag hegn.

Kontakt dit lokale Poda-center for nærmere information om vores services.

Gør-det-selv

Ønsker du selv at montere dit hegn, så hjælper vi gerne med gode råd om alt fra materialevalg til hensigtsmæssig montering. Vi tilbyder naturligvis også levering af hegnsmaterialer på din bopæl.

Montering af hegnspælene er normalt den mest krævende del af opgaven, hvilket ofte undervurderes. Derfor tilbyder Poda boring af huller og nedramning af pæle med vores terrængående og professionelle maskiner. Denne fremgangsmåde kan spare dig for en masse tid og anstrengelser og dermed gøre det lettere for dig til at blive klar med hegnet til tiden.

Find dit lokale Poda Center her

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet