Vejbom i træ<br>

Vejbom i træ

Vejbommen er aflåselig<br>

Vejbommen er aflåselig

Vejbom

Den klassiske, enkle vejbom har absolut sin berettigelse mange steder - f.eks., hvor man ønsker at afspærre adgangsveje for uvedkommende kørsel eller ønsker, at en adgangsvej kun er åben i perioder.
 

Det naturlige alternativ til en metalbom

En vejbom i træ er både prisbillig og mere naturlig i sit udtryk end metalbomme, når den skal indgå i eller omkring naturområder. Denne vejbom er fremstillet i trykimprægneret nåletræ og vil indgå harmonisk i sine omgivelser.

Bommen monteres med et skræddersyet beslagsæt, der består af kraftige, varmgalvaniserede beslag. Vejbommen er aflåselig i både åben og lukket position. Lukketøjet er forsynet med runde bøjler, der dækker for de kantede dele og dermed forhindrer skader ved nærkontakt.

Monteres på stolper efter ønske

Vejbommen monteres efter ønske på trykimprægnerede pæle eller pæle i robinietræ. Vi anvender vores velkendte Poda Hegnspæle, der er fremstillet i NTR-A-imprægneret norsk skovfyr. Vi yder 20 års garanti på Poda Hegnspæle.

Som et særligt miljøvenligt alternativ anbefaler vi Poda Økopæle. Disse pæle er fremstillet i minimalt forarbejdet robinie, der giver et rustikt udtryk. Holdbarheden er også i orden - bedre end f.eks. for egetræ, jvf. etablerede standarder.

Data og specifikationer.

 

 

 


Download