Soldrevet markpumpe

Den soldrevne markpumpe fra Poda giver dig op til 1.000 liter vand i døgnet - nok til at forsyne 10 malkekøer, 20 store heste, 20 stykker kødkvæg eller 100 får.

Dit eget vandværk!

Her er løsningen, når mindre husdyrhold skal have drikkevand i fjerntliggende områder, hvor der hverken er adgang til vandværksvand eller 230V.

Den soldrevne markpumpe yder op til 1.000 liter pr. døgn - nok til at forsyne 10 malkekøer, 20 store heste, 20 stykker kødkvæg eller 100 får med tilstrækkeligt vand i sommerhalvåret.

Virkemåde

Den soldrevne markpumpe består i hovedtræk af et solcellepanel, et genopladeligt batteri og en energieffektiv pumpe. Systemet kan desuden udvides med en lille vindmølle (ekstra udstyr), der supplerer solcellepanelet fremragende.

Pumpen henter vandet - som regel overfladevand fra en å eller sø - og leverer det under tryk til forbrugsstedet.

Når vandet er sat under tryk kan du styre det, dvs. flytte, dosere og evt. lagre vandet. Herved kan du bestemme drikkestedet og dermed undgå at brinkerne bliver trådt ned og ødelagt. Systemet kan også forsyne flere drikketrug samtidigt - en stor fordel ved foldopdelinger og stribeafgræsninger.

Vand efter behov

Med den soldrevne markpumpe følger en avanceret ventil til montering under vandoverfladen i drikketruget. Når dyrene drikker af karret åbner en flyder for ventilen og pumpen starter. Når karret er fyldt, lukker flyderen for ventilen og pumpen slukker. Fordelene ved undervandsventilen er, at dyrene ikke generes af uro på vandspejlet og at ventilen er beskyttet mod skader fra dyrene.

Installation og vedligehold

Alle markpumpens dele er placeret i et galvaniseret, låsbart stålskab på et stativ, der yder beskyttelse mod vejrliget samt skader fra dyr.

Den soldrevne markpumpe er enkel at installere med nogle få almindelige værktøjer. Vedligeholdelse af pumpen er ligeledes let at gennemføre.

Lad Poda stå for dine hegnsprojekter

Poda-centrene råder over en specialiseret maskinpark og veluddannet fagpersonale. Som en del af Poda-gruppen trækker hvert Poda-center desuden på betydelige fælles erfaringer og ressourcer - også når de helt store opgaver skal løses.

Et samarbejde med dit lokale Poda-center er kort fortalt din sikkerhed for et vellykket hegnsprojekt - gang efter gang!

Priseksempler

Soldrevet markpumpe
Komplet system (eksklusiv drikkekar) med stativ med sikringsskab, solcellepanel med regulator, batteri, pumpe, filter og 8+30 meter slanger.
Varenummer: 7100
Eks. moms

DKK 10.996,-

Inkl. moms

DKK 13.745,-

Der tages forbehold for eventuelle tastefejl, udsolgte varer samt udefra kommende pris- og afgiftsændringer.

Tekniske specifikationer

Produktblad

Lad os montere dit hegn

Vi har monteret hegn siden 1975. Derfor tør vi godt love effektiv og professionel montage af dit hegn 

Læs mere om montage

Få et tilbud

Lad Poda stå for din indhegning. Dit lokale Poda center udarbejder gerne et godt tilbud på dit kommende hegnsprojekt.

Få inspiration til dit hegn

Download vores katalog, som er fyldt med inspiration til dit nye hegn 

Har du spørgsmål? 

Skriv til os, så vender vores lokale Poda Partner tilbage hurtigst muligt

Find Poda partner

Din lokale Poda partner er klar med svar
og kompetent rådgivning

Hvorfor skal du vælge Poda?

Årtiers erfaring

Totalentreprise

Vi passer på miljøet

Garanti for kvalitet