Havehegn lux med 20 års garanti


Langtidsholbart net/trådhegn til haven

Flotte og langtidsholdbare hegn nyder man i mange år, fordi de er en god investering, der giver tryghed og sparer dig for tid og penge i det lange løb. Hos Poda fokuserer vi på montage af smukke og gedigne hegn, og derfor anvender vi trådhegn i den kraftige LUX-kvalitet med ekstra kraftig og holdbar tråd. Det gør at holdbarheden af dit havehegn bliver i top, og at tråden vil holde sig flot i mange år.

 


20 års garanti mod rust

Hos Poda bruger vi kun de bedste materialer, og derfor er vores trådhegn fremstillet i LUX-kvalitet med 2,0 mm kernetråd (jern), der er varmgalvaniseret og overtrukket med hele 0,25 mm UV-stabiliseret plast. Den samlede tråddiameter er derfor 2,5 mm, og vi yder en unik 20 års garanti mod rust.

 


Havehegn i original Poda-kvalitet

Skal du have et stærkt og holdbart havehegn i det kendte, plastbelagte design, så vælg den originale, kraftige Lux-kvalitet fra Poda. Du mærker forskellen med det samme. Den kraftige kernetråd sikrer, at hegnet står flot i årene fremover. Holdbarheden bakker vi op med 20 års rustgaranti på Lux. Hvis dine krav til havehegn ikke er helt så høje, kan du i stedet vælge Havehegn Light, der har lidt større masker og spinklere tråd. Kvaliteten i Poda Light er dog stadig i orden, med bl.a. varmgalvaniseret kernetråd.

Antracitgråt havehegn
Udover den kendte grønne farve, kan du få Havehegn Lux havehegnet i en særdeles flot og diskret grå farve. Det antracitgrå nethegn falder fantastisk godt ind i vegetation og omgivelser! 

Specifikationer

Svejset net i galvaniseret tråd • Varmgalvaniseret 50 g/m² • Kraftig UV-stabil plastbelægning • 20 års garanti mod rust • Rullelængde 25 meter (LIGHT 50 meter) • Maskestørrelse 5,8 x 10,1 cm

Kontakt dit nærmeste Poda center her og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller download produktbladet nederst på siden.

 


 

 

Download produktblad